OPG GUČOGORKA


  •   17 - 06 - 2017
  •   2024

Opis


Na sjeveroistočnim obroncima Vlašića, na nadmorskoj visini od 611 metara nalazi se Guča Gora u kojoj živi obitelj Ivice Rajić. Nakon višegodišnjeg iskustva u organskoj proizvodnji zdrave hrane za vlastite potrebe, pokrenuli su komercijalnu organsku proizvodnju kroz obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo OPG “Gučogorka”.

 

Paletu proizvoda počinju sa nadaleko poznatom šljivovicom zvanom „Gučogorka“, onda slijedi domaća jabukovača, kruškovača, orahovača, medovica te travarica koja se oplemenjuje ljekovitim biljem sa obronaka Vlašića.

 

Iz ponude izdvajaju i suhomesnate prerađevine te Vlašićki sir za koje meso i mlijeko dobivaju od vlastita matičnog stada ovaca, gdje su jedni od prvih aplikanata za eko-certifikat u polju animalne proizvodnje.

Također u ponudi imaju i zimnice na bazi voća i povrća iz vlastite ekološke proizvodnje, a kruna njihove ponude u ovoj kategoriji je nadaleko čuveni “Tvrtko”, pripravak od koštuničavog voća, meda i biljaka čija je receptura jedna od proizvodnih tajni porodice Rajić.

 

Učesnici su u raznim sajamskim manifestacijama, bilo prodajnog, izložbenog ili ekološko promovirajućeg tipa. Redoviti su izlagači većine poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Facebook komentari


OPG GUČOGORKA


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog