PORODIČNA FARMA LEMEŠ- VISOKO


  •   20 - 06 - 2017
  •   105

Opis


Proizvodnja i prerada mlijeka

Porodica Lemeš iz Visokog njeguje porodičnu tradiciju proizvodnje mlijeka i mlječnih prerađevina. Uzgoj muznih goveda je u objektima izgrađenim po evropskim standardima. Ishrana goveda je balansirana (domaća silaža), a voda za napajanje je izvorska, što se ujedno implicira na kvalitet proizvoda. Ova domaća farma redovno vrši mikrobiološka ispitivanja, odnosno kontrolira ispravnost svojih proizvoda, te posjeduje međunarodne standarde za kvalitet (HACCP...).

Kontrolisani uvjeti proizvodnje i redovna mikrobiološka analiza proizvoda su garancija kvaliteta i sigurnosti proizvoda iz LEMEŠ proizvodnje i prerade mlijeka.  

U ponudi imaju: mlijeko, jogurt, slatki i slani kajmak, kravlji mladi sir, kravlji masni sir, dimsi (dimljeni sir), maslo i surutka.

Svoje proizvode kontinuirano plasiraju na tržnici Markale - Sarajevo i u super i mini markete širom BiH (Bingo, Konzum, Robot, Amko...).

Dostava narudžbi se vrši u sljedeće gradove: Sarajevo, Zenica, Kakanj, Breza i Kiseljak, a za sve ostale informacije javite se na telefon: 061 336 746

Facebook komentari


Porodična farma Lemeš


Mapa


AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!

Novosti / Blog