Biorazgradiva sredstva za čišćenje, pranje i dezinfekciju


 

Biorazgradiva sredstva za ćišćenje, pranje i dezinfekciju

 

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti nove poslovne partnere web platforme www.farmer.ba, gdje ćete imati mogućnosti narudžbe izuzetno kvalitetnih prirodnih sredstava za čišćenje.

Kako smo se i sami lično upoznali sa proizvodima kompanije NeoLife (Golden program), krenuli smo u realizaciju saradnje.

Želja nam je da našim građanima, posjetiocima i proizvođačima predstavimo liniju proizvoda za čišćenje, koji se mogu koristiti u poljoprivrednoj proizvodnji, prilikom prerade voća i povrća, domovima, ali i na mjestima gdje higijena i čistoća moraju biti na visokom nivou.

U sklopu Farmer.ba imati će priliku naručiti nekoliko različitih biorazgradivih sredstava za čišćenje, pranje i dezinfenkciju.

Više informacija o tome kako naručiti proizvode za čišćenje, slobodno se javite na info@farmer.ba ili na 061 250 502

 

SUPER 10

 

Deterdžent industrijske snage s “trostrukim djelovanjem”

Super 10, najjači NeoLifeov deterdžent, prodire, rastvara i emulgira čak i masnoću i najtežu nečistoću.

Zbog čega je Super 10 jedinstven?

Super 10 posjeduje jaku alkalnu rezervu, umjerenu i kontroliranu snagu, koja postaje agresivna jedino u kemijskom “dodiru” s masnoćom ili nečistoćom.

Kako djeluje:

Super 10 čini vodu “nakvašenom”, za brže djelovanje, koristeći kombinaciju neionskih agensa, organskih otapala i prirodnih sapuna.

Posebna obilježja:

 •     Posjeduje industrijsku snagu, ali je siguran za Vas i Vaš dom. Ne šteti nijednoj površini na kojoj se  može koristiti voda;
 •     Posjeduje trostruko djelovanje. Prodire, otapa i emulgira;
 •     Višenamjenski je i ekonomičan.Zamjenjuje sve druge proizvode za čišćenje pripremajući samo različito razrjeđenje;           
 •     Može se koristiti i u profesionalnim mašinama i aparatima za čišćenje;
 •     Djelotvoran je za svako pranje, od uklanjanja postojanih mrlja, čišćenja manjih zaprljanja, pa do najjačih zaprljanja kao npr. podova garaža i          radionica;
 •     Koncentriran je, mala količina dugo traje;
 •     Potpuno se ispire,ne ostavlja ljepljive tragove;
 •     Nije zapaljiv, siguran je u blizini vatre ili topline;
 •     Njegovom upotrebom štedi se na vremenu, radnoj snazi i novcu, a istovremeno ne šteti zdravlju i čuva okoliš;

 

Super 10 se koristi u zdravstvenim ustanovama, restoranima i hotelima, kafićima, pekarama, mesnicima, školama, sportskim dvoranama, i mjestima gdje je higijena na prvom mjestu. U domaćinstvima super 10 zamjenjuje sva druga sredstva za čišćenje

 

LDC

LDC je najnježnije, višestruko primjenjivo sredstvo za pranje koje nam je danas dostupno. Može se koristiti za pranje posuđa u domaćinstvu i velikih posuda u preradi hrane u fabrikama, za ručno pranje osjetljivog rublja, vune, za kuhinjske elemente, hladnjake i brojne druge površine, pranje voća i povrća, tečni sapun za ruke i tijelo.

Potpuno biorazgradiv

Svi tenzidi iz LDC-a su biorazgradivi, što znači da se razdvajaju putem prirodne biološke reakcije. Ova sposobnost doprinosi eliminaciji problema vezanih uz otpadne vode i pjenu koja završava u našim jezerima i vodotokovima. Oni ne oštećuju septičke jame, sustave otpadnih voda ili postrojenja za pročišćavanje vode.

Potpuno je topiv u vodi

LDC ima uravnoteženu i neutralnu pH vrijednost i potpuno je topiv u vodi. Savršeno se ispire i ne ostavlja tragove sapuna za sobom. Bez potrebe za ispiranjem ili laštenjem, površine će se osušiti bez neugodnih tragova. Isprobajte djelovanje LDC-a na najotpornijoj prljavštini!

Njegovi će tenzidi brzo djelovati i otkloniti ostatke zagorene hrane na loncima i tavama, a omogućuju i vašem herbicidu brže prodiranje u tlo. Bez obzira na njegovu iznimnu snagu, LDC je nježan prema vašim rukama i siguran za vašu obitelj.

Zašto kupcima treba LDC?

Ekonomičan je. Budući da je koncentriran pojedinačna pranja malo koštaju. Potpuno se ispire. Ne ostavlja ostatke na površinama iposudama. Njegova pjena dugo traje. Otklanja djelotvorno najkoncentrisaniju masnoću čak u potpuno hladnoj vodi.

Djeluje je u hladnoj ili toploj vodi, mekoj ili tvrdoj, pa čak i u morskoj.

 

DISINFECTANT

Ukratko o Disinfectantu

Disinfectant je naročito namijenjen čišćenju površina ondje gdje se zahtijeva istodobno učinak  čišćenja i uništavanja klica.

Djelotvoran je na svim površinama koje se mogu prati, čisti i dezinficira u hladnoj i toploj vodi. Može se koristiti u domaćinstvu, prehrambenoj i drugim industrijama, školama, javnim zgradama, hotelima, gimnastičkim dvoranama, svlačionicama i na bilo kojem drugom mjestu gdje je potrebno kontrolirati mogućnost zaraze koju uzrokuju predmeti zajedničke upotrebe.

DISINFECTANT DJELUJE PROTIV OVIH MIKROORGANIZAMA:

Staphylococcus aureus, Corynebacterium diphtheriae, Ctreptococcus faecalis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella choleraesuis, Brevibacterium ammoniagenes, Enterobacter aerogenes, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Salmonella hottmuelleri, Shigella dysenteriae, Streptococcus pyogenes, adenovirus tip 5, herpes simplex, influenza A 2 (Hong Kong), vaccinia, Candida albicans, Microsporum gypseum, Tricophyton mentagrophytes (atletsko stopalo)

Redovita upotreba Disinfectanta na svim površinama koje se mogu prati smanjuje opasnost od zaraze i uklanja ustajale mirise.

Zašto sredstvo za dezinfekciju prostorija?

Sredstva za dezinfekciju su potrebna u posebnim okolnostima, u kojima se mora spriječiti mogućnost zaraze i širenje neugodnih mirisa.

Zašto disinfectant?

 • Istovremeno čisti i dezinficira i dezodorira,
 • Biorazgradiv je;
 • Uništava širok niz opasnih mikroorganizama;
 • Ekonomičan je;
 • Ne sadrži abrazivna sredstva.
 • Disinfectant se može nanositi vlažnom krpom, spužvom ili raspršivačem. Može se podjednako koristiti i u hladnoj i u toploj vodi.

Posebna obilježja:

 • Djeluje higijenski i dezinficirajuće. Može ga se koristiti u domaćinstvu, prehrambenoj i drugim industrijama, tvornicama i sl;
 • Temelji se na kvarternim amonijskim solima;
 • Otklanja masnoću;
 • Ugodnog je mirisa.

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!