Direktna kupovina od proizvođača na kućnu adresu !


 

Kada smo krenuli u kreiranje naše Farmer.ba platforme, prvi koraci su bili upoznavanje proizvođača i naših građana sa našom poslovnom idejom. Nakon početne faze predstavljanja www.farmer.ba dobili smo jako veliki broj pohvala, ali proizvođača koji su nam se pridružili.

Sljedeća faza koju smo planirali jeste kupovina direktno od proizvođača na kućnu adresu putem naše web platforme i zahvaljujući Challenge to Change programu (C2C)  gdje smo prošli kao jedna od najinovativnijih firmi u BiH kreirali smo i uslugu kupovine od proizvođača na kućnu adresu!

Sada naši saradnici, proizvođači/poljoprivrednici imaju mogućnost kreiranje vlastite web prodavnice u sklopu www.farmer.ba.

Zahvaljujući našim partnerima, omogućili smo našim građanima da za pakete koje naručuju imaju besplatnu dostavu na kućnu adresu i želja nam je da u narednom periodu dodatno poboljšamo našu uslugu.

Ovdje je pojašnjeno kako naručiti direktno od proizvođača - Kako naručiti !

Želja nam je da što veći broj naših građana ima mogućnost kupovine direktno od proizvođača, što po nama predstavlja jedan od idealnih modela saradnje poljoprivrednika/proizvođača sa krajnjim kupcem!

Vaš Farmer.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!