Ecomedico i Farmer.ba - Birajte zdravo, birajte Ecomedico!


Ecomedico je fokusiran na razvoj, proizvodnju i prodaju prirodnih, ekološki prihvatljivih proizvoda premium kvalitete. U vremenima ubrzanog tempa života hrabro vodimo saradnju sa prirodom, te kao produkt toga nastaju brojni dodaci prehrani, prehrambeni i kozmetički proizvodi stvoreni iz onog što nam priroda nudi.

Med, polen, propolis i ljekovito bilje su prepoznatljivi sastojci naših proizvoda. Sve sirovine u tehnologiji izrade naših proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Proizvodi nastaju isključivo ručnim radom u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom našem proizvodu.

 

Ecomedico - medni sirupi

Proizvodni ciklus se odvija sukladno međunarodnim standardima kvaliteta HACCP i ISO 22000:2018, a proizvodi garantovano ne sadrže nikakve hemijske dodatke niti vještačke konzervanse. U našim recepturama nastojimo biti moderni, a istovremeno strogo tradicionalni. Profesionalnost, brza i kvalitetna usluga, te zadovoljstvo naših korisnika su naš imperativ.

"Naš proizvodni asortiman obuhvata široku lepezu proizvoda svrstanih u više kategorija: Ecomedico apiterapija, med sa dodacima, biljne kapi, domaći čajevi, zdrava hrana i prirodna kozmetika. Ecomedico proizvodi postali su prepoznatljiv brend koji traže potrošači koji prate trend prirodnog načina očuvanja zdravlja."

Svi proizvodi Ecomedico dostupni su i putem platforme Farmer.ba na bilo koju adresu u BiH.

U ponudi možete pronaći veliki broj biljnih kapi, pčeljinih proizvoda, ali i njihovu prepoznatjivu liniju "Ecomedico Apiterapija - medni surupi"

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!