Internacionalni Sajam industrije žitarica – WORLD MILL TECH 2018


 

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da ADONIS GRUP u saradnji sa TUYAP FERS poziva na Internacionalni Sajam industrije zitarica – WORLD MILL TECH 2018 koji se održava u periodu od 29.03-01.04.2018 god. u Istanbulu.

Adonis kroz posjetu sajmu omogućava povezivanje i razvoj poslovanja sa renomiranim turskim kompanijama. Biće to prilika za razmjenu iskustava i novih tehnologija u oblasti žitne industrije. Posjetioci sajma će imati priliku vidjeti nove tehnologije i opremu za proizvodnju zitarica i brašna, skladištenje, ventilaciju, pakovanje, kontrolu i mjere, laboratorijske analize, testove itd.

Sajam mogu da posjetiti samo dva predstavnika jedne kompanije. Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći, ulazak na sajam i transfer od hotela do sajma, dok putne troškove snose učesnici samostalno. Učesnici će biti smješteni u elitnom i renomiranom hotelu sa 4 ili 5 zvejzdica. Više detalja možete naći u Pozivu u prilogu, te na web stranici http://worldmilltech.net/en/

Adonis poziva sve zainteresovane kompanije da se prijave najkasnije do 15.03.2018. godine.

Poziv
Prijavni obrazacPrezentacija
Prezentacija

Izvor: www.komorabih.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!