Naručite paket proizvoda: Idealno za zdravlje i ljepotu vaše porodice !


 

Nabavite neke od najpopularnijih zdravih proizvoda!

Od danas možete nabaviti porodični paket po veoma povoljnim cijenama.

Stvarna cijena iznosi 63 KM, dok prilikom kupovine svih proizvoda u paketu iznosi samo 50 KM !!

Porodični paket se sastoji od:

- Ulje lješnjaka 100ml. 
- Ulje crni kim 100ml. 

- Aronija matični sok 1l.
- Ulje sjemenki lana 250ml.
- Kokosovo ulje 370 gr. tegla.

Idealno za zdravlje i ljepotu vaše porodice iz prve ruke. Kontakt telefon za narudžbe 061 395 029 (Viber)

ULJE LJEŠNJAKA: Hladno cijeđeno ulje često je najbolji način za rješavanje tegoba na koži i u tijelu. Bogato je vitaminima E, B1, B6 kao i nezasićenim amino kiselinama i ima široku primjenu.

ULJE CRNI KIM: Djeluje protuupalno, ima antimikrobno, antivirusno, antibakterijsko, antiseptičko i analgetsko djelovanje (ublažava bol). 

ARONIJA: Aronija je snažan antioksidans koji sprječava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih stanica u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi, a time usporava i proces starenja organizma za što su zaduženi antocijanini, tanini, vitamin C i vitamin E.

ULJE LANA:  Sadrži vitamine.B, C ,E, fitosterole, te minerale kalcijum, selen, bakar, željezo, cink, natrijum, magnezijum,fosfor i kalijum. Djeluje preventivno na arterosklerozu, srčane tegobe, posebno pojavu srčanog infarkta, te aritmije, hipertrofiju prostate, upalu mokraćnog mjehura, razgradnju žučnih kamenaca, probavu, artritis i bolove u zglobovima, metabolizam masnoća u tjelu, simptome ekcema, imunitet, ...

KOKOSOVO ULJE: Zahvaljujući laurinskoj kiselini, masnoj kiselini koja ubija bakterije, kokosovo ulje je idealno za suzbijanje gljivičnih infekcija. Za razliku od većine kozmetičkih proizvoda, kokosovo ulje ima dokazane prednosti i efekte u njegovanju zdrave i lijepe kože.

Za sve narudžbe javite se na kontakt telefon: 061 395 029 (Viber)

Porodični Paket možete naručiti i OVDJE

 

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!