OleaPharm proizvodi sada dostupni putem platforme Farmer.ba


Sa ponosom najavljujemo suradnju sa OleaPharm koja proizvodi i prodaje prirodne proizvode. Bave se preradom lista masline i proizvodnjom ekstrakta bogatog oleuropeinom. 
OleaPharm nudi širok izbor proizvoda i usmjereni su na temeljito istraživanje i razvoj inovativnih fitoterapijskih preparata.

Saradnja s priznatim stručnjacima iz područja biljne medicine omogućuje da izaberu najkvalitetnije sirovine i primijenimo najnovije tehnologije u proizvodnji. Svaki proizvod prolazi rigorozne testove sigurnosti, kvalitete i učinkovitosti kako bi osigurali najvišu razinu zadovoljstva i povjerenja naših korisnika.

Kontinuirano rade na proširenju portfelja fitoterapijskih preparata i nastojimo educirati i osvijestiti ljude o prednostima fitoterapije. Promoviraju saradnju sa doktorima i stručnjacima iz područja zdravstva kako bi integrirali fitoterapiju u konvencionalno liječenje i pružili pacijentima najbolju moguću skrb.

U njihovoj ponudi možete pronaći od ekstrakta lista masline, SET ZA PROSTATU, čepića za pomoć kod problema sa prostatom, SET proizvoda za intimno zdravlje žene, koji sadrži vaginalete a10, biljne kapi 50 ml i mast za vaginalnu sluznicu, pa sve do masti za hemoroide.

KAPI ZA INTIMNO ZDRAVLJE ŽENE

SET ZA PROSTATU OLEA PHARM

Sada svi naši građani imaju mogućnost doslovna u "dva klika" putem mobitela naručiti OleaPharm proizvode na kućnu adresu uz minimalne troškove dostave.

Radujemo se novoj suradnji i zahvaljujemo se predstavncima OleaPharm koji su prepoznali našu platformu kao partnere u promociji svojih proizvoda.

Vama svakako poziv da pogledate ponudu i izabere neke od 100% prirodnih proizvoda koje u svojoj ponudi ima OleaPharm.

Vaš Farmer.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!