POZIV ZA IZLAGANJE NA BALKANSKOM FESTIVALU SIRA


 

Sweden/USAID FARMA II projekat poziva zainteresovane proizvođače sira da se prijave za podršku za izlaganje na jedanaestoj po redu izložbi autohtonih sireva Balkana "BALKAN CHEESE FESTIVAL", koja će se održati u Beogradu 11.-12. aprila 2020. godine.

Zainteresovane organizacije trebaju se prijaviti putem email adrese info@farmabih.ba do kraja dana u petak, 13. marta. Sweden/USAID FARMA II projekat će pokriti troškove kotizacije za sajam i pružiti podršku prijavljenim izlagačima oko pripreme i štampe adekvatnih promotivnih materijala, te u saradnji sa organizatorima festival pomoći u organizaciji dodatnih promotivnih aktivnosti za vrijeme sajma. Prijavljene organizacije će same snositi troškove prevoza i smještaja u Beogradu.

Sirevi iz Bosne i Hercegovine do sada su na ovom festivalu osvojili brojna priznanja i nagrade, a reakcije posjetilaca na bh. sireve redovno su izvanredne! Medalje su do sada osvajali Eko Sir Puđa iz Livna, Kupres Milch iz Kupresa, Orman – Farmersko blago iz Livna, Mons produkt iz Teslića, Zlatni bor iz Foče i Zlatna kap iz Tešnja.

Izvor: www.farmabih.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!