Poziv za učešće na međunarodnim b2b susretima u oblasti proizvodnje hrane AgroB2B@NSFair


Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Biznis inkubator Novi Sad i Privredna komora Srbije u saradnji sa Novosadskim sajmom, i u suorganizaciji Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (kao koordinator EEN Mreže FBiH), poziva privredne subjekte i druge zainteresirane iz Bosne i Hercegovine da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair, koji će se održati u okviru 86. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu, 14. maja 2019. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“.

Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Biznis inkubator Novi Sad i Privredna komora Srbije u saradnji sa Novosadskim sajmom,  i u suorganizaciji Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (kao koordinator EEN Mreže FBiH), poziva privredne subjekte i druge zainteresirane iz Bosne i Hercegovine da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair, koji će se  održati u okviru  86. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu,   14. maja 2019. godine na Novosadskom sajmu, Kongresni centar „Master“.
 
Osnovna cilјna grupa su proizvođači i trgovci hrane i pića, ali  je događaj otvoren i za povezane sektore poput:

  • polјoprivredne mehanizacije,
  • đubriva i sredstava za zaštitu bilјa,
  • pakovanja,
  • obnovlјivih izvora energije u polјoprivredi,
  • opreme za proizvodnju i preradu hrane,
  • primenjene nauke i istraživanja itd.

 
 
AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.
 
 Međunarodni polјoprivredni sajam u Novom Sadu, koji se ove godine održava  86. put, predstavlja vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.
 
 Učešće na  b2b događaju je besplatno, a učesnici sami obezbjeđuju ulaznicu za sajam i pokrivaju eventualne troškove prevoza i smještaja u Novom Sadu.
 
Rokovi:
 08.05.2019: Online registracija
11.05.2019: Odabir interesantnih profila i zakazivanje B2B sastanaka
14.05.2019: Međunarodni poslovni susreti " AgroB2B@NSFair "
 
Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, program i on- line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici:  http://agrob2b2019.talkb2b.net/
 
Kontakt osobe :
Biznis Inkubator  Novi Sad
Biljana Viduka
E-mail: een-srbija@uns.ac.rs
 
Vanjskotrgovinskoj komori Bosne i Hercegovine:
Mersiha Selmanović
+387 33 56 62 42
mersiha.selmanovic@komorabih.ba

Izvor: www.een.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!