Pravi lider/ Uskoro online platforma za male biznisePokrenut projekat “Pravi Lider” čiji je cilj pomoći malim privrednicima kroz edukaciju, mentorstvo, uvezivanje i besplatnu promociju da sačuvaju svoje biznise i prebrode krizne periode.

Mikrokreditna fondacija Lider je tokom pandemije osim pomoći finansijske prirode je uveliko pomogao svojim klijentima nefinansijskim uslugama, pa je tako, između ostalih aktivnosti, pokrenut i projekat “Pravi Lider” čiji je cilj pomoći malim privrednicima kroz edukaciju, mentorstvo, uvezivanje i besplatnu promociju da sačuvaju svoje biznise i prebrode krizne periode.

“Projekat “Pravi Lider” nastao je iz potrebe da pomognemo našim klijentima ali i kompletnoj maloj privredi u našoj zemlji da se oporavi od krize uzrokovane pandemijom korona virusom. Tako smo između ostalog organizovali niz besplatnih webinara čije smo teme definisali u saradnji sa klijentima i ekspertima iz određenih oblasti.

Vodili smo se informacijama koje smo dobili od klijenata, odnosno njihovim oblastima interesovanja te odabrali niz izuzetno aktuelnih sadržaja”, kazao je direktor MKF Lider Džavid Sejfović.

U toku je i realizacija jedinstvene online platforme za male biznise “Pravi Lider” koja bi uskoro trebala biti aktivna.

Platforma treba da ujedini male privrednike iz cijele BiH u virtualnu zajednicu koja će im pružiti priliku za umrežavanje, edukaciju, promociju, prodaju te održavanje međusobnih kontakata.

Uz pomoć ove platforme obrtnici će imati mogućnost da podijele svoje iskustvo, ideje i ekspertizu, promoviraju svoje usluge, traže partnere u biznisu, investitore.

Izvor: MKF "Lider"

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!