TOP 6 Farmera i usluga u sklopu www.farmer.ba za oktobar, 2019


 

Početkom svakog mjeseca predstavimo vam proizvođače i usluge za koje ste bili najviše zainteresirani za prošli mjesec (oktobar, 2019).

Kako nam zima kuca na vrata, pretraživali ste proizvode upravo za borbu protiv kašlja ali i za poboljšanje imuniteta.

Bili ste zainteresirani za pčeljine proizvode porodice Gagić, posebno za njihove propolis kapi i dosta ste posjećivali profil naših novih poslovnih saradnika Dar prirode - porodica Tutnjević iz Fojnice, koji imaju veliki broj proizvoda u sklopu Farmer.ba platforme.

TIM-MED iz Bosanske Krupe sa svojim proizvodom Bronhotim sirupom ste također rado posjećivali i interesirali se za njihove proizvode. TIM-MED u sklopu Farmera također ima veliki izbor i svakako poziv da posjetite njihovu on-line prodavnicu :)

La Vie Blidinje svaki mjesec ima dosta pregleda i ovaj put ste čitali o njihovom proizvodu mast od gaveza, koju možete naručiti direktno iz predivne prirode Blidinja na vašu kućnu adresu. 

Tu su i naši već poznati poslovni saradnici Behar d.o.o iz Sarajeva, koji imaju odlične proizvode na bazi (EM) efektivnih mikroorganizama . Tehnologija Efektivnih Mikroorganizama se primjenjuje u ekološkom uzgoju i proizvodnji zdrave hrane i dosta ste čitali o tome, što je za svaku pohvalu! 

Na kraju moramo spomenuti i porodicu Međedović, koji su nedavno nagrađeni su zlatnom medaljom za najkvalitetniji sir na dodjeli priznanja u organizaciji Federalnog agromediteranskog zavoda Mostar i koji između ostalog u ponudi imaju i prirodne sapune od kozjeg mlijeka - Edriantus za koje ste bili jako zainteresirani.

Kratko smo vam predstavili naše najposjećenije Farmere i proizvode za prošli mjesec i svakako vas pozivamo da pogledate ostale proizvode i proizvođače, možda pronađete nešto zanimljivo i za vas!

Za sva ostala pitanja, slobodno se javite na naš kontakt telefon 061/250-502 ili email: info@farmer.ba

Vaš Farmer.ba

 

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!