Završen Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje Sarajevo


 

Od 14. do 16. decembra 2017. godine, u sklopu "Sajma privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje" koji se održao u Skenderiji - Sarajevo, Farmer.ba je sa svojih nekoliko poslovnih partnera uzeo učešće i u sklopu Sajma smo održali nekoliko prezentacija, ali i prezentirali našu novu uslugu - Direktne kupovine od proizvođača!

Imali smo dosta vremena da upoznamo nove "Farmere", porazgovaramo sa našim poslovnim partnerima o nekim novim koracima, projektima i idejama. Smatramo da su sajmovi ovakvog tipa idealni za direktnu komunikaciju sa proizvođačima ali i posjetiteljima sajma. Na Sajmu ste mogli pronaći od domaćeg čaja, suhog mesa, domaćeg meda do bijelog luka.

Naši poslovni partneri iz Sanskog mosta, Centar Fenix u sklopu Sajma su prezentirali svoje proizvode od cijeđenog voća, marmelade ali i odlični sok od aronije, dobijen hladnim presanjem bobica aronije.  Također su nama bili i svoje proizvode predstavili porodica Salkić "Zlatna kap"  koji u svojoj ponudi imaju raznovrsne domaće sokove, proizvode o paradajza i sl. 

Bezglutensku prehranu nam je predstavila Anisa Šerak sa svojim proizvodima koje možete pogledati na www.noglutenlab.com i u sklopu Sajma posjetiteljima je u suradnji sa proizvodima iz Schår-a pripremala bezglutenske palačinke, koji su bili više nego odlični!

Kao i svake godine, na Sajam su stigli i predstavnici Eko Brda iz Olova koji su u sklopu svog štanda imali veliki broj proizvoda i čiji je štand bio jako posjećen. 

Naravno, tu smo bili i mi sa svojom platformom www.farmer.ba koju smo predstavili našim građanima, posjetiocima sajma i ugodno se družili sa našim poslovnim partnerima.

Koristimo priliku da zahvalimo svim našim partnerima na ukazanom povjerenju, njihovom vremenu provedenom sa nama i radujemo se nekim novim zajedničkim pobjedama!

Vaš Farmer.ba

GALERIJA


Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!