Biljna apoteka Eliksir - Najbolje od prirode!


 

Biljna apoteka ELIKSIR  -Tuzla

Eliksir Phytopharm d.o.o. je firma registrovana 2017. god. u Tuzli kao rezultat dugogodišnjeg izučavanja bilja, stručnog usavršavanja u svijetu farmacije i fitofarmacije mr.ph. Tarik Đozić.

U početku je primarna djelatnost firme bila proizvodnja i veleprodaja dodataka prehrani i kozmetike s posebnom namjenom iz sopstvene proizvodnje ali se to ubrzo proširilo na otvaranje i sopstvenih biljnih apoteka, a prve dvije otvorene su u Tuzli i Živinicama, kao mjestima koja su bila najbliža sjedištu.

Danas, Eliksir proizvodi predstavljaju ono najbolje što nam priroda daje. U proizvodnji biljnih proizvoda koriste se domaće biljke uzgojene u nezagađenim predjelima Bosne i Hercegovine.

“Naša misija je obezbijediti našim kupcima djelotvorne ali i bezbijedne biljne preparate uz adekvatno savjetovanje o njihovom korištenju. Posvećeni smo kvaliteti i stoga se u našim proizvodima ne nalaze vještačke boje, mirisi i ostali štetni aditivi.”

Recepture

Recepture kao i sam proces proizvodnje u stalnom su nadzoru magistra farmacije,  gdje se implementiraju najviši standardi dobre proizvođačke prakse (GMP).“U svom radu koristimo najsavremenija naučna saznanja iz fitofarmacije i fitomedicine kao i rezultate vlastitih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva”

Proizvodi dostupni na vašu adresu putem Farmer.ba

Eliksir za Želudac

Eliksir za želudac je biljni lijek koji sadrži 4 esencijalne biljke za liječenje želučanih tegoba kao što su: čišćenje heliko bakterije, gastritis, nadutost, zatvor, problemi sa probavom, nervoza želuca, bol u želucu, čir i sl.

Klikom na fotografiju naruči ELIKSIR ZA ŽELUDAC >>>

 

Eliksir - Čurekot kapsule

Jačanje imunog sistema, liječenje bronhitisa i astme, bolesti jetre, želuca, dijabetesa, urinarne tegobe, jako antioksidativno djelovanje! Od sada dostupan i u blister pakovanju za mjesec dana terapije!

Crni Kim ili Čurekot predstavlja pravo blago drevnih vremena!

Klikom na fotografiju naruči ČUREKOT KAPSULE >>>

 

Eliksir - krema za bradavice i papilome – PAPILOVIR

PAPILOVIR predstavlja potpuno prirodnu formula koja uklanja virusne polne bradavice i papilome! Za potpuno uklanjanje potrebno je redovno korištenje te se bradavice ili kondilomi postepeno suše, povlače i otpadaju. Krema je namijenjena za muškarce ili žene i može se koristiti za vanjsku ili unutarnju upotrebu.

Klikom na fotografiju naruči kremu  PAPILOVAR >>>

 

Prirodna krema za PSORIJAZU

✔ Potpuno prirodna formula koja ubrzo nakon nanošenja olakšava svrbež i bol, obilno hidratizira kožu, smanjuje upalni proces, pomaže uklanjanje ljuspica i epitelizaciju kože.

✔ Nosioci djelovanja su potpuno prirodni sastojci, a samo neki od njih su klinčići, ulje čajevca, neven, noćurak, ricinus, arganovo ulje.

Klikom na fotografiju naruči kremu  za PSORIJAZU >>>

 

Eliksir za Smirenje

Eliksir za smirenje je prirodni biljni lijek napravljen od kombinacije 5 biljaka koje garantovano smiruju nerve, liječe depresiju, otklanjaju nervozu želuca, uklanjaju anksioznost tokom cijelog dana, a pored toga i omogućavaju bolji i duži san tokom noći.

Klikom na fotografiju naruči ELIKSIR ZA SMIRENJE  >>>

 

Eliksir za Reumu  (kičma, kosti i zglobovi)

Biljna mješavina se koristi za ublažavanje bolova u leđima, smanjuje upalu i povećava pokretljivost ukočenih zglobova kičme. Breza, zlatnica i kopriva kao prirodni diuretici eliminišu višak tečnosti iz organizma čime smanjuju otok. 

Kora od vrbe posjeduje salicilate, tvari slične aspirinu koje na prirodan način ublažavaju bolove. Kamilica, lavanda i bosiljak djeluju blago umirujuće,  što je od posebne važnosti za nervozu koja je čest pratilac reumskih tegoba.

Klikom na fotografiju naruči ELIKSIR ZA REUMU  >>>

 

Tonik za Mršavljenje

Osim što pomaže kod topljenja masnih naslaga, odličan je za detoksikaciju kompletnog organizma, za jačanje imuniteta, prirodni je diuretik, smanjuje osjećaj gladi, te reguliše apetit (normalizuje ga). Svi sastojci su kvalitetne i visoko koncentrovane otopine.

Tonik je izuzetno zdrav preparat! Visoko koncentrovana kombinacija bilja sadrži:

CIMET – Sagorjevač masnih naslaga, ubrava metabolizam, smanjuje želju za hranom.

ĐUMBIR – Potiče metabolizam, smanjuje razinu holesterola i triglicerida, odličan za detoksikaciju kompletnog organizma.

KOPRIVA – doprinosi izlučivanju viška vode i toksina, smanjuje rizik od masnih naslaga, podiže imunitet i energiju. Kopriva je ljekovita za mnoge bolesti.

ZELENI ČAJ – Ono što čini zeleni čaj dobrim za mršavljenje jesu upravo oni sastojci kojima je najbogatiji, a to su katehini. Moćna biljka koja utiče na topljenje celulita i naslaga.

Klikom na fotografiju naruči TONIK ZA MRŠAVLJENJE >>>

 

Krema za Fleke i Pjege

Krema se koristi za uklanjanje ili smanjenje intenziteta hiperpigmentacija fleka, pjega, ožiljaka i trudničkih strija na prirodni način. Uklanjanje hiperpigmentacije može se raditi na licu, rukama ili bilo kod drugom dijelu tijela.

✔ Ricinusovo ulje, vitamin E, shea maslac, limunska kiselina i e.ulje limuna samo su neki od sastojaka koji kra

Klikom na fotografiju naruči KREMU ZA FLEKE I PJEGE  >>>

 

Antiparazitni Eliksir

Antiparazitni Eliksir je biljna otopina koja uspješno čisti više od stotinu vrsta parazita u čovjekovom organizmu.

Kombinacija pelina, oraha omogućava da se unište paraziti, a klinčići uništavaju njihove ličinke i jajašca dok matičnjak smiruje i obnavlja oštećenu sluznicu želuca i crijeva.

Pored djelovanja na parazite, također se koristi u liječenju bakterija,virusa, gljivica (prvenstveno kandide).

Klikom na fotografiju naruči ANTIPARAZITNI ELIKSIR >>>

 

Eliksir za ženske tegobe

Kombinacija biljaka u ovim kapima reguliše neredovnu menstruaciju, pomaže kod bolova i grčeva, klimakterija, mučnina, neplodnosti, raznih upala, infekcija i bakterija, upale jajnika, maternice, bijelog cvijeta, mioma i cisti, te općenito ženskih tegoba.

Klikom na fotografiju naruči ELIKSIR ZA ŽENSKE TEGOBE >>>

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!