Proizvodi za radnju: Domaći proizvodi, Ups Wing Konjic


Više o : Domaći proizvodi, Ups Wing Konjic

 

Ups wing Konjic je poslovna ideja koja je nastala iz potrebe za poboljšanjem kućnog budžeta. Poslije završenog fakulteta i deset godina provedenih na birou za zapošljavanjete radeći poslove koji su daleko od moje struke, odlučila sam se za pokretanje vlastite poslovne djelatnosti. Poslije mnogo razmišljanja odlučila sam se za proizvodnju koja se nekako sama od sebe nametnula.

Počela sam sa onim što sam i do sad radila za svoju djecu, a u čemu su oni istinski uživali, a  to su domaći sokovi. Moja djeca piju isključivo domaće sokove. Počeli smo sa sezonskim sokom od zove, zatim, žara, menta, malina, borovnica, kupina, važno je napomenuti da su svi sokovi sa minimalnim udjelom šećera, bez konzervansa, bez umjetnih boja i bez aditiva. Saradnja sa Farmer.ba je došla sama po sebi jer oni su nudili dio koji je meni nedostajao, a to je proširenje tržišta..

Želja nam je građanima ponuditi kvalitetne proizvode i to nam je glavni cilj. Svi naši proizvodi su iz ekološki čistog i zdravog okruženja, naše voće su autohtone sorte, naše povrće je iz naše bašče, nije tretirano pesticidima, niti umjetnim đubrivima. Borovnicu sami beremo na obroncima planina oko Konjica, nismo preprodavci. Sve proizvode pravimo od vlastitog voća i povrća koje se nalazi 20 km od Konjica, u selu Boždarevići, regija Klis.

Hvala Farmer.ba na podršci domaćoj proizvodnji. U sklopu naše radnje možete pronaći od voća, povrća pa sve do šumskih plodova, kao i proizvode, sokove, džemove, ajvar.....

Za sve ostale informacije, slobodno nam se javite,

Aldijana Hodžić - Ups Wing Konjic

Domaći proizvodi, Ups Wing Konjic


Mapa