Proizvodi za radnju: HETI Hercegovina


Više o : HETI Hercegovina

Heti je kompanija koja svoju priču, nimalo slučajno, započinje u Hercegovini u Ljubinju, bogatom velikim brojem biljnih vrsta koje se ubrajaju u najljekovitije. Veliki broj sunčanih dana, susret mediteranske i planinske klime i škrto kraško zemljšte prave prirodnu selekciju opstanka samo najzdravijih biljaka. Posmatranje prirode, proizvodnja i život sa ljekovitim biljem, ključ su učinkovitih proizvoda pod brendom HETI.

Naš sistem vjeruje u stvaranje njegovajućeg poslovnog ekosistema, za dugoročno održiv rast, zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i odgovornost prema prirodi. U razvoju kroz etičke načine i puteve prirode želimo steći povjerenje naših kupaca i u domove širom svijeta unijeti radost koju sa sobom nosi zdravlje netaknute prirode.

Ponosni smo što smo u ovoj oazi ljekovitog bilja zakokružili paletu potpuno prirodnih proizvoda koji uključuju veliki broj biljnih čajeva, tinktura, etarskih ulja, kozmetičkih proizvoda pa do melema čije su recepture strogo čuvane i prenošene s koljena na koljeno. 

HETI Hercegovina


  • Obrena Đurića Kozića
  • heti@farmer.ba

Mapa