Proizvodi za radnju: MiPlant - Kreševo


Više o : MiPlant - Kreševo

"Obrt "MiPlant" je osnovan tek prije nekoliko  mjeseci,  iako iskustvo u poslu imamo već skoro godinu dana. Sjedište nam je u maloj, mirnoj kasabici Kreševu.

Porodična smo firmica u kojoj svako od nas ima svoje zaduženje koje savjesno i revnosno obavlja.

Trenutno u ponudi imamo slatke, slane i pikantne (ljutkaste) salate u kombinaciji klica i mikrobilja, sa bademima, orasima, suhim voćem, piletinom i puretinom.

Ono što naizgled izgleda nespojivo, uspjeli smo uobličiti u karakterističan, vrlo neobičan i nesvakidašnji okus.

Inače, klice i mikrobilje su, slobodno možemo reći, super hrana današnjice. Obzirom da je mikrobilje zapravo mladi izdanci povrća, začinskog i ljekovitog bilja, sa udjelom minerala i vitamina u koncentraciji čak i do 40 puta više nego u zrelom plodu, svakako je konzumacija ovakve vrste hrane u današnje vrijeme, u najmanju ruku, preporučljiva i poželjna.

Salate se mogu konzumirati kao zdravi obrok ili međuobrok ili ih možemo posipati po sendvičima, čorbama, pa čak i slatkim jelima, jer i naoko izgledaju odlično. Ovdje možete pročitati više >>> Mikrobilje - zelena super hrana!

Moramo još napomenuti da su sva sjemena organskog porijekla, proizvedena bez ikakvih aditiva i hemijskih sredstava, u kvalitetnom organskom supstratu.

Ono na što smo posebno ponosni jeste činjenica da su naše salate u cjelosti proizvedene u Bosni i Hercegovini.

 

MiPlant - Kreševo


  • miplant@farmer.ba

Mapa