Proizvodi za radnju: Proizvodi od bundeva - PRIRODNO


Više o : Proizvodi od bundeva - PRIRODNO

Naša porodična proizvodnja se nalazi u selu LJELJENČA, nedaleko od Bijeljine. Jedini smo u Semberiji započeli sa proizvodnjom i preradom bundeva. Koristeći dugogodišnje iskustvo, razvili smo vlastiti način proizvodnje i vrlo smo ponosni na naše proizvode. Upornim radom i željom usvojili smo tehnologiju prerade bundeva.

Imamo malu ali ekskluzivnu proizvodnju pri čemu pazimo na svaki korak u proizvodnji, od njive pa sve do trpeze. Podržavamo zdrav način života ljudi koji prirodno i zdravo žive osiguravajući zdrave i ukusne kašaste sokove i ostale proizvode od bundeve provjerenog porijekla. Želimo povjerenje potrošača,a mi ćemo pružiti kvalitetan i zdrav proizvod.

Naši kašasti sokovi su bez dodataka aroma, šećera ili bilo kakvih aditiva i 100% su prirodni.

Sa Vama želimo podijeliti bogatstvo vitamina, minerala, mirisa i ukusa koje naši proizvodi nude i istaknuti važnost upotrebe proizvoda od bundeve u svakodnevnoj prehrani.

Zašto?
Zato jer želimo zdravlje svojim najmilijim, baš kao i Vi.

Zašto odabrati ove proizvode? Isprobajte naše proizvode, a oni će brinuti o zdravlju Vaše porodice. Možete ih koristiti i kao dodatak za zdravo mršavljenje. Bundeva posjeduje izuzetno anti-upalno, anti- kancerogeno i anti-dijabetičko svojstvo. Za proizvodnju naših kašastih sokova koristimo bundeve isključivo iz vlastite proizvodnje uz stručno vođenje i dugogodišnje iskustvo.

Probajte i uvjerite se u prirodnost proizvoda.

Proizvodi od bundeva - PRIRODNO


Mapa