Proizvodi za radnju: Udruženje žena Most Jablanica


Više o : Udruženje žena Most Jablanica

Udruženje žena Most Jablanica - MOST M d.o.o Jablanica

Desetogodnišnjim radom i iskustvom u civilnom sektoru kroz razne aktivnosti koje smo provodili na ekonomskom i duhovnom osnaživanju žena, otkrivali smo mnogobrojne resurse i potecijale žena, prvenstveno iz ruralnih područja kako bi ideje i hobije pretvarale u vlatitie izvore finansiranja.
Nakon mnogih zajedničkih djelovanja kroz uduženje, došli smo do zaključka da zajedničkim trudom i zalaganjem svih nas kroz umrežavanje i objedinjavanje naših poslova registrujemo preduzeće koje će zadovoljiti potrebe tržišta, a mnogima služiti kao inspiracija kako bi postale svjesni sebe i svojih kvaliteta.

Kao osnovna dijelatnost u preduzeću je:

Proizvodnja i prerada voća i povrća, od početka proizvodne sezone, krenemo od proizvodnje biljnih sirupa ( zova, menta, kadulja, kopriva i mix.), zatim voćnih sokova, kompota, džemova,pekmeza, slatka i sušenog voća (jagoda, malina, kupina, borovnica, drijen, šipurak, šljiva, višnja, dunja, marelica i jabuka i mix), zatim prerađevine od povrća (ajvar, pinđur, salate i sušeno povrće).

Posebno atraktivan proizvod je pekmez od kiselih i polu kiselih jabuka bez dodatnog šećera kao tradicionalni bosanski proizvod, koji se koristi u alternativnoj medicini.

Veliki izbor proizvoda imate i u sklopu naše web prodavnice u sklopu www.farmer.ba

Svi proizvodi su  pravljeni po tradicionalnoj recepturi bez dodatih vještačkih aditiva i konzervanasa, dok  se sirovina nabavlja od lokalnih proizvođača (članice UŽ “Most”), i sirovina poznatog porijekla.
Dodatne djelatnosti su usluge catering, usluge šivanja, izrada suvenira, usluge čišćenja.mostm.doo@gmail.com ili uz.most@hotmail.com
Kontakt: 062-292-885, 062-392-235
FB: Udruženje žena Most Jablanica, MOST M d.o.o Jablanica

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Udruženje žena Most Jablanica


Mapa