Budi dio uspješne priče i BUDI ZDRAV KO DREN !!


 

Prije samo nekoliko mjeseci, tražeći kvalitetne proizvođače na internetu, pažnju mi zadrži naziv brenda "BUDI ZDRAV KO DREN" porodice Sabljić iz Drvara. Odavno cijenim taj mali crveni plod, tu vitaminsku bombicu o kojoj se uveliko piše da je jedna od najzdravijih bobica na svijetu i morao sam malo više da pogledam o čemu se tu radi, da pregledam šta sve radi i priprema ekipa BUDI ZDRAV KO DREN.

Prvo što sam primijetio jeste jedna mlada grupa ljudi koji rade izvrsne stvari od drena. Tu je bio sok od ovog ploda, pekmez, likeri i ono što sam najviše primijetio jeste jedna želja da se od drena napravi jedna ozbiljna priča kakvu on i zaslužuje.

Vrlo brzo smo smo uspostavili saradnju sa BUDI ZDRAV KO DREN, tj. jedan telefonski razgovor i sve je bilo dogovoreno. 

Nakog toga pojavio se javni poziv KATANA projekta, gdje ste mogli aplicirati sa svojom idejom iz oblasti poljoprivrede i IT sektora, gdje je upravo brend BUDI ZDRAV KO DREN ušao među najboljih 100 ideja u EU!  Da, dobro ste čuli, među najboljih 100 ideja u cijeloj EU !!

Svaka poslovna ideja koja je ušla među 100 najboljih u sklopu KATANA projekta, trebali su izabrati poslovnog partnera i ono što nam je izuzetna čast, jeste da je ekipa BUDI ZDRAV KO DREN izabrala upravo www.farmer.ba za svoje partnere   

Skoro su pustili i svoju promotivnu kampanju sa kojom žele ući među top 10 priča u EU i ukoliko želite podržati njihov projekt, biti na neki način dio cjelokupne priče, svakako posjetite i pogledajte Katanareward gdje imate njihovu video prezentaciju.

Ako se pitate, kako mogu podržati ovu ideju?!

Sve što treba da uradite jeste da kliknete i pogledate kampanju BUDI ZDRAV KO DREN, zatim se registrirate (e-mail i šifra) nakon toga ćete dobiti e-mail da potvrdite Vašu registraciju i link za potvrdu. Klikom na link idete na platformu gdje se nalaze sve kampanje i pronađete njihovu (stranica 3)

Pogledate kampanju i odlučite se za iznos kojim želite podržati kampanju. Najniži iznos je 1 EUR, pa 5, 10 EURA, itd. Odaberete iznos i dalje jednostavno unosite Vaše podatke..obavezno klik na uslovi i pravila prije validacije 

Kako su rekli iz BUDI ZDRAV KO DREN "Vaše učešće od 1,00 EUR penje nas na sami vrh najboljih u EU!  Promjenimo stanje privrede lokalne zajednice, budimo primjer zdrave i uspješne zajednice, neka se naši jedinstveni proizvodi konzumiraju u cijeloj EU  "

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!