Magareće mlijeko - dostava na adresu


  •   17 - 06 - 2021
  •   583

Na stanju: 5


Masa po komadu: 1 Litra

Opis


U ponudi imamo magareće mlijeko, - 100% domaće i čisto. Uz svaki kupljeni litar, dobijate 100ml gratis, što je i dnevna doza.. Liječi bronhitis, upalu pluća, podiže imunitet, dobro za ljude koji imaju alergije, astmu i mnoge duge bolesti. Najsličnije je majčinskom mlijeku, sadrži omega-3 i omega 6..

Magareće mlijeko smatra se najboljom zamjenom za ljudsko. Ovo mlijeko poznato je po svojim ljekovitim svojstvima koja pomažu kod raznih bolesti.
Mogućnost dostave u BiH. Mlijeko se distribuira u posebnim kutijama koje zadržavaju hladnoću mlijeka da se ne pokvari... Kutije možete pogledati i na slikama.

Kako se pije magareće mlijeko?

Magareće mlijeko se pije svježe, NE prokuhava se. Nakom muže magareće mlijeko smije da stoji u rashladu do 15h nakon toga se ledi u zamrzivač. Kada je mlijeko zaleđeno, dozicu izvaditi iz zamrzivača da se odledi na sobnoj temperaturi, zatim ga popiti.

Preporučeno je da se pije ujutru na tašte. Preporučena doza za djecu je 100ml, a za odrasle do 200ml

Naša farma trenutno broji 20 grla. Prvu magaricu smo kupili 2015 godine. Na tu ideju smo došli tako što smo izliječili našeg dječaka od jakog bronhitisa, nakon duge borbe.
Koristili smo mnoge preparate, ali nista nije pomoglo. Na kraju smo odlučili da mu kupimo magareće mlijeko. Nakon prve terapije nismo mogli vjerovati koliko je nas dječak bolje, nastavili smo mu davati magareće mlijeko dok potpuno nismo riješili problem.

To nas je motivisalo da kupimo prvu magaricu, kasnije proširimo farmu i pomognemo ljudima koji boluju od iste i slične bolesti. Nalazimo se selo Ljubačevo bb - Banja Luka.

Magareće mlijeko Sarajevo

Djeca koja su alergična na proteine iz kravljeg mlijeka jako dobro reagiraju na magareće mlijeko, pri čemu ne izaziva alergijske reakcije, a opet je hranjivo, slatkasto i ukusno. Obavezno otvaranje i pregledanje proizvoda prije plaćanja.
Sve provjere su dozvoljene..

Mlijeko se dostavlja friško i po narudžbi, Pakujemo u bočice po 100ml-dnevna doza.

Velika je potražnja zbog COVID-19, zato svoju dozu mlijeka poručite na vrijeme.

Magareće mlijeko cijena:

Cijena mlijeka iznosi 100 KM. Uz svaki kupljeni litar dobijate 1 decilitar GRATIS..

Za sve informacije javite se na kontakt telefon 061 395 029

Facebook komentari


Magareće mlijeko - Banja Luka


  • 061395029

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog