Magareće mlijeko


100,00 KM

  •   17 - 06 - 2021
  •   53257

Na stanju: 4


Masa po komadu: 1 Litra

Opis


U ponudi imamo magareće mlijeko, - 100% domaće i čisto. Liječi bronhitis, upalu pluća, podiže imunitet, dobro za ljude koji imaju alergije, astmu i mnoge duge bolesti. Najsličnije je majčinskom mlijeku, sadrži omega-3 i omega 6..

Magareće mlijeko smatra se najboljom zamjenom za ljudsko. Ovo mlijeko poznato je po svojim ljekovitim svojstvima koja pomažu kod raznih bolesti.
Mogućnost dostave u BiH. Mlijeko se distribuira u posebnim kutijama koje zadržavaju hladnoću mlijeka da se ne pokvari... 

Da li bebe mogu piti magareće mlijeko?

Mlijeko magarice se često smatra hranjivijim i lakše probavljivim od kravljeg mlijeka, što ga čini privlačnom opcijom za bebe s probavnim problemima ili alergijama na kravlje mlijeko. 

Kako se pije magareće mlijeko?

Naša farma trenutno broji 35 grla. Prvu magaricu smo kupili 2015 godine. Na tu ideju smo došli tako što smo izliječili našeg dječaka od jakog bronhitisa, nakon duge borbe.
Koristili smo mnoge preparate, ali nista nije pomoglo. Na kraju smo odlučili da mu kupimo magareće mlijeko. Nakon prve terapije nismo mogli vjerovati koliko je nas dječak bolje, nastavili smo mu davati magareće mlijeko dok potpuno nismo riješili problem.

Uglavnom se kod djece preporučuje od 100-150 ml, dok se kod odraslih preporučuje od 150-200 dnevno. Pije se na tašte, svako jutro prije obroka.

To nas je motivisalo da kupimo prvu magaricu, kasnije proširimo farmu i pomognemo ljudima koji boluju od iste i slične bolesti. Nalazimo se -  Donja Dolina Gradiška

Magareće mlijeko dostava Sarajevo

Djeca koja su alergična na proteine iz kravljeg mlijeka jako dobro reagiraju na magareće mlijeko, pri čemu ne izaziva alergijske reakcije, a opet je hranjivo, slatkasto i ukusno. Obavezno otvaranje i pregledanje proizvoda prije plaćanja.
Sve provjere su dozvoljene..

Mlijeko se dostavlja friško i po narudžbi, Pakujemo u bočice od 200ml

Velika je potražnja zbog COVID-19, zato svoju dozu mlijeka poručite na vrijeme.

Magareće mlijeko cijena:

Cijena mlijeka iznosi 100 KM za 1L + 10,00 KM dostava - Za narudžbe 2L i više, dostava GRATIS!

Za sve informacije javite se na kontakt telefon 061 395 029 (Viber; WhatsApp)

Više informacija o tome kako se pije magareće mlijeko, njegova ljekovitost i za šta se koristi pročitajte >>> OVDJE

 

Magareće mlijeko ima niz koristi za zdravlje

  • Lakše se probavlja od kravljeg mlijeka i stoga se smatra lakšom alternativom za one s osjetljivim želucem ili probavnim problemima.
  • Bogato je proteinima, kalcijem, željezom, vitaminima B i vitaminom C, te se zbog toga smatra izvrsnim izvorom hranjivih tvari za jačanje kostiju i imunološkog sustava.
  • Magareće mlijeko sadrži manje masti i kalorija u odnosu na kravlje mlijeko, zbog čega se preporučuje za ljude koji žele održavati zdravu težinu.
  • Zbog svojih hidratantnih i umirujućih svojstava, magareće mlijeko se koristi u kozmetičkim proizvodima, poput losiona i krema, kako bi se omekšala i hidratizirala koža.
  • Magareće mlijeko je također poznato po svojim ljekovitim svojstvima, posebno u liječenju bolesti probavnog sistema, poput čira na želucu i gastritisa, kao i u liječenju nekih respiratornih bolesti.
  • Važno je napomenuti da, kao i kod bilo koje hrane ili lijeka, važno je koristiti magareće mlijeko samo uz preporuku i savjet doktora ili stručnjaka za prehranu.

Facebook komentari


Magareće mlijeko - Banja Luka i Gradiška


  • 061395029

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog