Herba Vitas i Farmer.ba udružuju snage za online prodaju prirodnih preparata


Farmer.ba i Herba Vitas udružuju snage za online prodaju prirodnih preparata

Farmer.ba, online platforma za prodaju poljoprivrednih proizvoda i Herba Vitas, proizvođač prirodnih preparata za zdravlje, udružuju snage kako bi kupcima u Bosni i Hercegovini omogućili jednostavniju i dostupniju kupnju prirodnih preparata.

Od sada, svi proizvodi Herba Vitas dostupni su na Farmer.ba platformi. Kupci mogu odabrati i naručiti svoje omiljene preparate iz udobnosti svog doma, a dostava će biti izvršena na kućnu adresu.
U ponudi Herba Vitasa dostupni su hidrolat kadulje, hidrolat lavande i čajevi od raznih biljaka.

Hidrolat kadulje je prirodni proizvod koji se dobiva destilacijom biljnog materijala. Ima širok raspon ljekovitih svojstava, uključujući antibakterijsko, antiseptičko, protuupalno i antioksidativno djelovanje.
Herba Vitas nudi širok izbor čajeva od različitih biljaka, uključujući čaj od vrbovice, brusnica čajiva čaj itd.

 

Ova suradnja je odličan način za kupce da dođu do širokog asortimana prirodnih preparata Herba Vitasa, uključujući biljne čajeve, tinkture i druge proizvode. Herba Vitas je poznat po kvaliteti svojih proizvoda i inovativnim formulacijama, a ova suradnja će kupcima omogućiti da ih kupe na jednostavan i brz način sa dostavom na kućnu adresu.

Naši kupci od danas mogu brzo i jednostavno naručiti proizvode Herba Vitasa. Dostava je dostupna na kućnu adresu, a rok isporuke je od 24/48h.

Više informacija o ovoj suradnji možete pronaći na web stranicama Farmer.ba i online prodavnici Herba Vitasa.
Online kupovina prirodnih preparata postaje sve popularnija, a ova suradnja će dodatno potaknuti taj trend.

Farmer.ba

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!