Kako se riješiti žohara?


Žohari su možda najzastupljeniji štetnici na planeti. Ne samo da nose bolesti (u rijetkim slučajevima), već su povezane s prljavom okolinom. 

Na tržištu postoje brojna sredstva koja su osmišljena za borbu protiv žohara i imamo sjajno rješenje! 

Najbolje sredstvo protiv žohara

Iako se trudite da se riješite ovih naoko ružnih napasnika pomoću sredstava koje obično možete da kupite u poljoprivrednim apotekama, nikako vam ne polazi od ruke. Čak i ako uspijete da ih se riješite, to traje veoma kratko, a proizvodi koje ste koristitli ostavljaju neugodne mirise u vašem stanu i imaju negativan uticaj na vaše zdravlje, pa čak i na zdravlje vaših kućnih ljubimaca.

Viktor gel za žohare

Predstavlja spreman mamac za upotrebu kod suzbijanja svih vrsta žohara. Viktor gel u odnosu na konvencionalne načine suzbijanja žohara se odlikuje brojnim prednostima kao što su:

- fabrički je spreman za upotrebu,
- prikladan za primjenu na teže dostupnim mjestima,
- lako se nanosi,
- pokazuje izuzetnu efikasnost i pokrivenost površine,
- ekonomičnost primjene (mogućnost čuvanja neiskorištenog ostatka gela u adekvatnim uslovima, bez negativnog utjecaja na njegov kvalitet i učinkovitost).

VIKTOR Gel se nanosi na mjesto gdje su zastupljeni žohari, ili gdje pretpostavljamo da se oni nalaze. Specijalni produžetak omogućava da se gel u malim količinama i tankim premazom nanese  u uske uglove, na popločani pod, električne kablove, procjepe i otvore iza i ispod kućanskih aparata i drugih skrovitih i teško pristupačnih mjesta. 

Kod slabog napada, dovoljna je  upotreba 0,10 g/m2, gdje jedan gel je dovoljan za pokrivanje površine do 350 m2. 
Kod jakog napada žohara potrebno je nanijeti 0,25 g gela po m2. U ovom slučaju, jedan gel je dovoljan za tretiranje 140 m2. Gel ostaje aktivan više sedmica.

KAKO NARUČITI VIKTOR GEL NA KUĆNU ADRESU – POGLEDAJTE >>> OVDJE

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!