Poziv bh. kompanijama za učešće na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda BIOFACH 2018


Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i naredne godine organizira kolektivno izlaganje bh. kompanija na Međunarodnom sajmu organskih proizvoda „BIOFACH 2018“. Sajam će se održati u Nirnbergu (Njemačka) u periodu od 14. do 17. 02. 2018. godine.

U svrhu nastupa na sajmu BIOFACH 2018, VTK/STK BiH namjerava zakupiti prostor od cca 60 m2 na kojem bi izlagalo 5-6 bosanskohercegovačkih kompanija koje se bave proizvodnjom organskih proizvoda (ljekovito i aromatično bilje, šumski plodovi, eterična ulja i sl…)

VTK/STK BiH će snositi kompletne troškova zakupa prostora, potrošnje električne energije, troškove unosa u sajmski katalog (Media package) i paušal za AUMA-a troškove dok će kompanije-izlagači snositi dio troškova uređenja štanda i troškove nabavke dodatnih ulaznica za svoje predstavnike i/ili posjetioce. Pored navedenog, kompanije će snositi i ostale vlastite troškove kao što su transport i špedicija eksponata, te troškovi smještaja i prijevoza vlastitog osoblja/predstavnika.

Svi zainteresirani mogu dostaviti prijave za učešće najkasnije do 01. septembra 2017. godine na broj faksa 033 566 239 iii na e-mail adresu: tarik.kovac@komorabih.ba.

Sve dodatne informacije zainteresirane kompanije mogu dobiti pozivom na broj 033 566 235 (kontakt osoba Tarik Kovač).

U nastavku možete preuzeti pozivno pismo sa više pojedinosti o uvjetima učešća te prijavni obrazac.

Poziv
Prijava

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!