Terra Sana iz Sanskog Mosta - Proizvodnja eteričnih ulja, prirodne kozmetike i cijeđenih sokova od aronije


 

Udruženje za ekonomski razvoj i zapošljavanje Terra Sana iz Sanskog Mosta počelo je sa radom u maju 2007. godine, kao nastavak ekonomskih inicijativa Luteranskog Svjetskog Saveza Sanski Most.

TERRA SANA posjeduje poljoprivredno imanje površine 2,1 ha, koje se nalazi u naselju Brdari, pored Sanskog Mosta.

Udruženje je pokrenulo i d.o.o u sklopu kojeg su poljoprivredna apoteka, proizvodnja eteričnih ulja i kozmetike i proizvodnja sokova, sa težištem na proizvodnji matičnog soka od aronije.

Na imanju se nalazi zasada aronije na površini od oko 1,8 ha. Na ostatku imanje nalaze se demo-ogledi sa ljekovitim biljem i drugim kulturama. Imanje se koristi kako za proizvodnju aronije, tako i kao edukacioni centar za poljoprivredne proizvođače.

U sklopu web platforme www.farmer.ba predstavili su veliki broj svojih proizvoda koje možete naručiti direktno na vašu kućnu adresu. Svakako vas pozivamo da posjetite web prodavnicu Terra Sana i naručite neke od njihovih proizvoda.

U ponudi možete pronaći od eteričnih ulja, matičnog soka aronije, čaja od aronije, pa sve do macerata i masti od ljekovitog bilja (neven, kantarion ili krema od smilja).

Kako naručiti proizvode putem Farmer.ba platforme, pogledajte na Kako naručiti na kućnu adresu! 

Za sva ostala pitanja, dodatne informacije, slobodno se javite.

TERRA SANA d.o.o.

Industrijska zona Pobriježje bb

79260 Sanski Most

Kontakt osoba:

Ermina Islamčević

061/472-661

 

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!