Završen 5. Sajam privrede u Sarajevu


 

Već nekoliko godina zaredom, www.farmer.ba uzima učešće na Sajmu privrede u Sarajevu. Za nas je ovo idealna prilika da se upoznamo sa novim proizvođačima i ove godine je bilo jako puno proizvođača sa odličnim proizvodima i prezentacijskim štandovima.

Prvi put (već davne 2016.godine) predstavili smo ideju i našu web platformu, gdje smo upoznali posjetioce sa našim planiram aktivnostima u narednom peridu, ali i direktno pričali sa proizvođačima koji su bili na Sajmu privrede 2016.

Nekako se na prvom pojavljivanju rodila ideja da pokušamo uvezati što više ljudi/proizvođača u zajednički štand, tako da svake godine imamo po nekoliko partnera sa kojima dijelimo prezentacijski prostor u sklopu Sajma privrede.

Ove godine smo imali priliku da ugostimo Kersting d.o.o. Goražde - koji se bave proizvodnjom hladno presovanih ulja u Goraždu. Odlična ideja koju je pokrenula Lejla Karović-Kersting, čiju priču smo ranije predstavili u sklopu Farmer.ba platforme.

 

Također su nam se pridružili u vrijedni proizvođači iz Bijeljine, tako da su svoje proizvode prestavili Porodično poljoprivredno gazdinstvo Savić i imali ste priliku nabaviti hladno cijeđenu aroniju, kokosovo ulje koje se radi po narudžbi, ali i druga ulja koja možete nabaviti od porodice Savić (ulje lana, ulje lješnjaka, itd.)

Na štandu Farmer.ba imali smo priliku upoznati i našeg novog poslovnog saradnika iz Bijeljine, koji je predstavio svoj brend Laletov Med - Pčelarsko gazdinstvo Vasić, koji se uspješno bavi pčelarstvom u plodnoj Semberiji već duži niz godina.

Bitno je napomenuti da se svi proizvodi koji su bili predstavljeni na našem štandu, mogu  naručiti na bilo koju adresu u BiH i to direktno od proizvođača!

Našim građanima i posjetiocima predstavili smo www.farmer.ba, pojasnili kako da naruče direktno od proizvođača i ugodno proveli vrijeme družeći se sa našim gostima. Bilo je vremena i za razgovore, razmjenu ideja i nekih novih projekata koje planiramo zajednički predstaviti našim građanima. Veliki broj posjetioca i proizvođača bili su zainteresirani i za kreditne linije koje su predstavili naši poslovni partneri ispred Mikrokreditne fondacije "LIDER"

U svakom slučaju Sajam privrede Sarajevo svake godine postaje sve interesantniji kako za izlagače tako i za posjetioce i vjerujemo da će postati jedan od kvalitetnijih sajmova u BiH.

Vaš www.farmer.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!