Kombucha Box Confident - Sarajevo


90,00 KM

  •   02 - 01 - 2023
  •   1618

Na stanju: 10


Masa po komadu: 0.2 KG

Opis


Sa rooibos čajem, zaštitnikom imuniteta i dugog života u kombinaciji sa opuštajućom kamilicom, djeluje umirujuće u stresnom okruženju. Vraća samouvjerenost i smirenost.

Sastojci: simbiotička kultura bakterija i kvasaca*, med*, mješavina čajeva (jabuka*, zova*, list kupine*, džumbir*, cimet štapić*, rooibos čaj*, kamilica*, crni papar*, kora narandže, klinčić*, kardamom*, sljez* (*iz ekološke proizvodnje).

 Fermentirani herbalni napitak. Eko proizvod. Bez rafiniranog šećera. Nepasterizirano.

Pakovanje: 20 kesica. Upotreba: 1 kesica dnevno. Proizvedeno u EU.

DOSTAVA JE MOGUĆA NA BILO KOJU ADRESU U BIH

ZAŠTITNIK IMUNITETA

U našem tijelu je sve povezano. Naš gastrointestinalni nervni sistem je toliko složen i koristi mnoge od istih tipova neurotransmitera kao i centralni nervni sistem, da se često naziva našim "drugim mozgom".

U stalnoj je komunikaciji kako s mikrobiotom crijeva, zbog neposredne blizine, tako i sa centralnim nervnim sistemom putem nervnih i hormonalnih signala, što ga čini poveznicom između naše mikrobiote i mozga.

Poznato je da zdrava mikrobiota jača našu krvno-moždanu barijeru, potiče sazrijevanje imunoloških stanica u mozgu, proizvodi, transformira ili regulira proizvodnju hormona, čak utiče na raspoloženje i ponašanje.

Mikrobiota je aktivni učesnik u naše, tijelu i umu, a ne samo „slučajni  putnik“.

Facebook komentari


Cidrani Kombucha - Sarajevo


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog