Proizvodi za radnju: Eternella natural cosmetics


Više o : Eternella natural cosmetics

Ja sam Maja Mršić, vlasnica preduzetničke radnje "Eternella natural cosmetics", osnovane 1.10.2020.

U mojoj porodici se oduvijek pridavao veći značaj prirodnim preparatima i , uopšte, načinu života u skladu sa prirodom. Od bake i tate sam  naučila ljekovita svojstva biljaka koje se najčešće koriste. Ljubav prema prirodi, biljkama, postoji u meni od ranog djetinjstva.
 

Sumnja da imam rak dojke pre 3 godine me je motivisala da više pažnje posvetim učenju o biljkama i njihovom djelovanju na naš organizam i zdravlje. Ono što me je neprijatno iznenadilo je činjenica da aluminijumske soli iz dezodoransa utiču na stvaranje raka dojke. Odlučila sam praviti svoje preparate u nadi da će imati efekta i da ću omogućiti i drugima da ih koriste.

Preparate za njegu kože i očuvanje zdravlja kože koje sam tada počela praviti po mojim recepturama smo testirale i moja porodica i ja. Bili smo zadovoljni efektima. To mi je dalo “vjetar u leđa” da još više učim i stvaram nove formulacije.
Proizvodi se rade  na bazi prirodnih ulja i maslaca, ljekovitih biljaka, pčelinjeg voska, eteričnih ulja, vitamina E, meda, začina i  sastojaka.

Ne sadrže parabene, silikone,vazelin,parafin i dr. aditive ili  naftne derivate. 
Moguće ih je izraditi  i u drugoj količini od navedene u zavisnosti od želje i potrebe kupca (100g, 100ml,). Jedna od mogućnosti je i  personalizovana krema. Npr. ukoliko neko želi da pokloni unikatan poklon, na etiketi se može napisati  “Natašin melem od smilja” umjesto “Smilje melem ” sa dodatkom srca, ili cvijeta ili sl. 
Takođe, možete praviti i setove po vašoj želji.
Kontrolu svih proizvoda vrši JZU Institut za javno zdravstvo RS RC Zvornik i svi imaju stručno mišljenje doktora.
Za veće količine se odobrava popust od 10-15% ,u zavisnosti od vrijednosti narudžbe.
Proizvodi se šalju brzom poštom na teritoriji cijele BiH.
U Bijeljini možete proizvode i lično preuzeti u ul. Galac 27 .

Eternella natural cosmetics


Mapa