Proizvodi za radnju: Eternella natural cosmetics


Više o : Eternella natural cosmetics

 

Ja sam Maja Mršić, vlasnica preduzetničke radnje "Eternella natural cosmetics", osnovane 1.10.2020.

U mojoj porodici se oduvijek pridavao veći značaj prirodnim preparatima i , uopšte, načinu života u skladu sa prirodom. Od bake i tate sam  naučila ljekovita svojstva biljaka koje se najčešće koriste. Ljubav prema prirodi, biljkama, postoji u meni od ranog djetinjstva.
 

Sumnja da imam rak dojke pre 3 godine me je motivisala da više pažnje posvetim učenju o biljkama i njihovom djelovanju na naš organizam i zdravlje. Ono što me je neprijatno iznenadilo je činjenica da aluminijumske soli iz dezodoransa utiču na stvaranje raka dojke. Odlučila sam praviti svoje preparate u nadi da će imati efekta i da ću omogućiti i drugima da ih koriste.

Preparate za njegu kože i očuvanje zdravlja kože koje sam tada počela praviti po mojim recepturama smo testirale i moja porodica i ja. Bili smo zadovoljni efektima. To mi je dalo “vjetar u leđa” da još više učim i stvaram nove formulacije.
Proizvodi se rade  na bazi prirodnih ulja i maslaca, ljekovitih biljaka, pčelinjeg voska, eteričnih ulja, vitamina E, meda, začina i  sastojaka.

Ne sadrže parabene, silikone,vazelin,parafin i dr. aditive ili  naftne derivate. 
Moguće ih je izraditi  i u drugoj količini od navedene u zavisnosti od želje i potrebe kupca (100g, 100ml,). Jedna od mogućnosti je i  personalizovana krema. Npr. ukoliko neko želi da pokloni unikatan poklon, na etiketi se može napisati  “Natašina krema od smilja” umjesto “Smilje krema” sa dodatkom srca, ili cvijeta ili sl. 
Takođe, možete praviti i setove po vašoj želji.
Kontrolu svih proizvoda vrši JZU Institut za javno zdravstvo RS RC Zvornik i svi imaju stručno mišljenje doktora.
Za veće količine se odobrava popust od 10-15% ,u zavisnosti od vrijednosti narudžbe.
Proizvodi se šalju brzom poštom na teritoriji cijele BiH.
U Bijeljini možete proizvode i lično preuzeti u ul. Galac 27 .

*Prezentacija i podrška u promociji proizvođača prirodne kozmetike www.volimoprirodno.net Farmer.ba

Eternella natural cosmetics


Mapa