Proizvodi za radnju: Laletov Med


Više o : Laletov Med

 

Posljedice brzog i stresnog načina života, kao i nezdravog okruženja, možemo ublažiti zdravim načinom ishrane i fizičkom aktivnošću.

Prirodni med i drugi pčelinji proizvodi su sasvim sigurno na vrhu te ishrane. Koristite med i druge pčelinje proizvode kao hranu da ih ne bi koristili kao lijek.

Pčelarsko gazdinstvo Vasić se nalazi u plodnoj Semberiji i osim stacioniranog pčelinjaka za ispašu pčela koristi još četiri lokacije na području Semberije.

Ova četvoročlana porodica trenutno broji oko 120 pčelinjih društava, a pčelarstvo i obaveze dijele podjednako u skladu sa uzrastom i mogućnostima svakog od njih, pošto dva člana porodice čine dvoje maloljetne djece.

Pčelarstvom se bave od 2011 godine. i voljeli bi da njihov primjer služi i drugima, jer osim direktnih produkata koje imaju od zdravih proizvoda, kao i materijalne koristi, naglašavaju da im je neprocjenjiva privilegija da svoj posao rade zajedno sa djecom i svoje životno iskustvo prenose na njih, što smatraju svojim najvećim uspjehom.

Savjet  gazdinstva Vasić - KUPUJTE MED NA PREPORUKU ILI OD PČELARA U KOJE IMATE POVJERENJE.

Njihov moto je: LJUBAV I TRUD SE UVIJEK ISPLATE

 

Laletov Med


Mapa