BeeJapa i Farmer.ba - Vrhunska ponuda domaćeg meda


Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim pčelinjim medom, preparatima na bazi meda i ljekovitim biljem, Bee Japa je ono što tražite.

Bee Japa je domaći proizvođač meda sa višegodišnjim iskustvom i prepoznatljivom reputacijom. Kompanija je osnovana 2009. godine u Sanskom Mostu.
Garanciju kvalitete meda piše bogatstvo prirodnih ljepota ovog dijela Bosne i Hercegovine. Unsko-sanski kanton je poznat po šumskim pejsažima i bogat vodom.

Ponosni su i jako sretni što su njihovi dosadašnji kupci i klijenti uvažili i poseban trud koji ulažu u pakovanje meda. Kako kažu predstavnici Beejapa “Njegujemo dvosmjernu komunikaciju i važna nam je odgovorna saradnja kako s prirodom, tako i sa vama.”

Njihovu bogatu ponudu čini nekoliko kategorija proizvoda koji su dostupni putem Farmer.ba 

Medovi (šuma, livada, bagrem,kesten, kadulja, vrijesak, lipa), sać u medu, matična mliječ, propolis i medni kokteli. 
Ponuda sirupa: Borovit (na bazi meda, borovih iglica i propolisa), Thymusan (na bazi meda, propolisa i majčine dušice), Imunis (na bazi meda, cvekle, matične mliječi i propolisa) te Smrekin sirup (na bazi smrekinih bobica i propolisa).

Medni eliksiri beeJapa

Zanimljivo je da su proizvodi nastali tako što je Jasmin Hrnić, pokretač ovog posla, želio pomoći supruzi koja je imala problema sa bubrezima. Otkrivši lijek za svoju suprugu, nastala su četiri medna eliksira različitih namjena. Hrnić kaže da je najveća prednost ovih proizvoda što su rađeni 100% na bazi meda, bez dodatka šećera i bilo kakvih aditiva.

Mogu ih uzimati odrasli i djeca. Djeluju preventivno, te se tretiraju kao dodatak prehrani (Izvor: ba.ekapija.ba)

Medovi koji su u ponudi

Bee Japa ponosno proizvodi i pakuje 7 vrsta meda: Livadski med, Šumski med, Kestenov med, Bagremov med, Lipa, Kadulja i Vrijesak. Med se preporučuje kod prehlada, upala disajnih organa, za regulaciju probavnih organa i za jačanje imuniteta, kao i u borbi protiv nesanice, nervoze i napetosti.
Medni eliksiri
Borovit elikisir na bazi meda borovih iglica i propolisa, Imunis eliksir na bazi matične mliječi soka od cvekle i propolisa, Thymusan eliksir na bazi meda i majčine dušice i propolisa i Smreka na bazi meda smrekinih bobica i propolisa.

Premium medovi

Ice honey i Dark honey su dva premium proizvoda iz bee Japa medene proizvodnje. Ice honey je mješavina kremastog bagremovog meda, matične mliječi i ulja od metvice.
Dark honey je mješavina kremastog šumskog meda, pčelinje perge i propolisa u prahu.


Matična mliječ

Pored mnogobrojnih sastojaka sadržanih u medu, matična mliječ je bogata bjelančevinama, aminokiselinama, vitamina A, B, C te čini smjesu od vitalnog značaja za ljudski organizam. Matična mliječ je proizvod lučenja mliječnih ili ždrijelnih žlijezda pčela.

Sać u medu

Sać u medu je prirodno zapakovani med, u najzdravijoj ambalaži. On je izuzetno čist, mirisan, ukusan i ljekovit. Pčeljinji vosak obiluje bogatstvom slobodnih masnih kiselina, propolisa, eteričnim uljima, vitaminima i mnogim drugim vrijednim sastojcima.

Bee Japa je domaći proizvođač meda sa višegodišnjim iskustvom i prepoznatljivom reputacijom.

Počastite sebe i svoje najmilije medom kakvog niste okusili!

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!