Jastuk od ljuskica pira za trudnice i dojilje


45,00 KM

  •   24 - 02 - 2020
  •   1798

Opis


 

Jedinstven proizvod na tržištu! Jastuk sa ispunom od ljuskica pira za trudnice i dojilje - 55 KM (promo cijena 40 KM)

Jastuk dimenzija cca 40x60 cm sa prirodnom ispunom od ljuskica pira. Ljuskice pira su dobivene od pira iz organskog uzgoja, te su prethodno dva puta selektirane i otprašene, te termički obrađene na 90 stupnjeva u sušari.

Jastuk za trudnice i dojilje je višenamjenski jastuk koji olakšava pritisak na kritične točke tijela. Trudnice ga mogu koristiti za ugodnije spavanje tako što jedan kraj jastuka umetnu ispod trbuha ili ispod glave, a drugi između koljena.

Po rođenju djeteta jastuk se koristi prilikom dojenja, jer se prilagođava tijelu bebe i tako eliminira pognuti položaj pri dojenju. Jastuk se koristi i kao podupirač u fazi kada dijete počinje samostalno sjediti.

Od samog uzgoja, prerade žitarica, te daljnje izrade, jastuk od pira je ručni rad i kao takav, svaki je unikatan!

Pakiranje uključuje: jastuk punjen ljuskicama pira, vanjsku jastučnicu, mirisnu vrećicu lavande iz organskog uzgoja, upute, poklon kutiju.
Materijal: unutarnja jastučnica pamuk 100%
Punjenje: ljuskice pira

* Narudžbom naših proizvoda u vrijednosti preko 50 KM - Dostava je besplatna, dok za manje narudžbe kupac snosi troškove dostave.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem našeg kontakt telefona ili na email: aroma.organica.livno@gmail.com

Vaša Aroma Organica - Livno

Facebook komentari


Poljoprivredna zadruga Aroma Organica


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog