Proizvodi za radnju: Biljna Apoteka - Eliksir


Više o : Biljna Apoteka - Eliksir

Eliksir Phytopharm d.o.o. je firma registrovana 2017. god. u Tuzli kao rezultat dugogodišnjeg izučavanja bilja, stručnog usavršavanja u svijetu farmacije i fitofarmacije mr.ph. Tarik Đozić.

U početku je primarna djelatnost firme bila proizvodnja i veleprodaja dodataka prehrani i kozmetike s posebnom namjenom iz sopstvene proizvodnje ali se to ubrzo proširilo na otvaranje i sopstvenih biljnih apoteka a prve dvije otvorene su u Tuzli i Živinicama kao mjestima koja su bila najbliža sjedištu.

Danas, Eliksir proizvodi predstavljaju ono najbolje što nam priroda daje. U proizvodnji biljnih proizvoda koriste se domaće biljke uzgojene u nezagađenim predjelima Bosne i Hercegovine.

Naša misija je obezbijediti našim kupcima djelotvorne ali i bezbijedne biljne preparate uz adekvatno savjetovanje o njihovom korištenju.

Posvećeni smo kvaliteti i stoga se u našim proizvodima ne nalaze vještačke boje, mirisi i ostali štetni aditivi. Recepture kao i sam proces proizvodnje u stalnom su nadzoru magistra farmacije gdje se implementiraju najviši standardi dobre proizvođačke prakse (GMP).

U svom radu koristimo najsavremenija naučna saznanja iz fitofarmacije i fitomedicine kao i rezultate vlastitih istraživanja i dugogodišnjeg iskustva.

Kako do naših proizvoda?

Eliksir proizvodi su dostupni u gradovima širom Bosne i Hercegovine. Ukoliko želite saznati gdje najbliže kupiti naš proizvod, možete pozvati naš broj telefona ili javiti se na društvenim mrežama našim online operaterima i dobiti sve potrebne informacije.

Također, vršimo dostavu naših proizvoda na sve adrese u BiH. Samo nas pozovite ili napravite narudžbu a nama prepustite ostalo.

Za više informacija i sva dodatna pitanja, svakako se javite na naše kontakt telefone:

Biljna apoteka "Eliksir"

Biljna Apoteka - Eliksir


Mapa