Proizvodi za radnju: Zdravlje i Tradicija


Više o : Zdravlje i Tradicija

 

KADA SE RADI S LJUBAVLJU, NE ZNATE JE LI TO POSAO ILI UŽIVANJE


Sve je počelo prije nekoliko godina. I sama suočena sa teškom dijagnozom koje je život stavio pred nju, okrenula se alternativnom načinu liječenja, proučavanju djelovanja bilja na naš organizam i tako pomažući sebi u potrazi za zdravljem. Puno učenja, edukacije, iskustava, ali prije svega primjene kod svojih osobnih problema,  dovelo je Marinu da svoje proizvode ponudi i drugima koji imaju iste ili slične probleme.

Kako su učinci tih pripravaka bili odlični i kod drugih ljudi došla je  na ideju da ovaj lijepi i korisni hobi pretvori u posao, pa je svoje pripravke polako sve manje poklanjala, a sve više prodavala. Počela je svoje pripravke pakirati u prepoznatljivu ambalažu, etiketirati ih i takve nuditi svojim korisnicima. 


„U početku nije bilo lako“, kaže Marina,“danima sam po okolnim brdima i šumama sakupljala ljeko bilje, izrađivala svoje preparate, a u isto vrijeme se educirala na raznim seminarima, osmišljavala ambalažu i pripravke dostavljela svojim korisnicima. Tada nisam bila još prepoznata, sve je išlo  lagano i stizalo se bez problema. Ali kako su proizvodi  po prepurukama krenuli sve dalje i dalje, zadovoljni korisnici su se javljali svakodnevno i posla je bilo sve više i više. 

Marketing u koji sam ulagala bio je jedino kvalitet proizvoda koje su po preporukama zadovoljnih korisnika sada već stigli u svaki dio Bosne i Hercegovine, Hrvatske, cijele Regije, Europe, ali i Amerike, Afrike i Australije. 


Veliki dio korisnika ove proizvode nalazili su u fojničkom Reumalu, na raznim sajmovima, ali i putem FB stranice Zdravlje i Tradicija. Mnogi korisnici ovih pripravaka  dolaze na  adresu u Fojnicu, jer su to uglavnom stalni korisnici ili oni kojima me oni preporuče.

Često imam dostavu i u Hrvatsku gdje također imam puno svojih stalnih kupaca, kojima na žalost još uvijek ne mogu dostavljati poštom. Unatoč tome moji stalni kupci nađu načina kako da dođu do ovih pripavaka bez obzira gdje se nalaze i na udaljenost.
U vrijeme problema sa Corona virusom nastavila sam i dalje, sada najvećim dijelom dostavom poštom, a u okolne gradove osobno dostavljam. 


Trenutni asortiman mojih pripravaka su proizvodi od maslačka prah korijena i sirup-med, tinktura srijemoša, sirupi od jelovih iglica i sirup za opuštanje, losioni za obnavljanje i losion protiv boli, brusnica za imunitet čajfemilak kapi za menopauzu, ulje protiv celulita

Pored toga u slobodno vrijeme izrađujem i proizvode od vune: pojas, čarape štucne, priglavke, pape, ali i heklane pape posebnog dizajna i udobnosti.

Za više informacija javite se na kontakt telefon 063 446 007 ili marina.sim3@gmail.com

Zdravlje i Tradicija


Mapa