Biljna apoteka ELIKSIR - Sarajevo


Eliksir proizvodi nastali su kao rezultat porodične tradicije koja traje preko 40 godina, a svoj današnji oblik dobili su dugogodišnjim izučavanjem bilja, stručnim usavršavanjem u svijetu farmacije, medicine i fitofarmacije.

Ideju je pokrenuo mr.ph. Tarik Đozić sa željom da se porodična tradicija na pravi način prenese iz srca prirode do krajnjeg korisnika. Veliki broj zadovoljnih korisnika za kratko vrijeme stvorio je izrazito uspješan brend “Eliksir”, koji se ubrzo proširio sa proizvodnje i veleprodaje, na sopstvene biljne apoteke u gradovima širom Bosne i Hercegovine.

Danas biljna apoteka Eliksir proizvodi predstavljaju ono najbolje što nam priroda daje. U proizvodnji biljnih proizvoda koriste se primarno domaće biljke uzgojene u nezagađenim predjelima Bosne i Hercegovine ali i uvozne biljke koje nisu dostupne u naših krajevima uz strogu kontrolu porijekla i kvalitete.

"Naša misija je obezbijediti našim kupcima djelotvorne ali i bezbijedne biljne preparate uz adekvatno savjetovanje o njihovom korištenju." 

"Posvećeni smo kvaliteti i stoga se u našim proizvodima ne nalaze štetni aditivi. Recepture kao i sam proces proizvodnje u stalnom su nadzoru magistra farmacije gdje se implementiraju najviši standardi dobre proizvođačke prakse (GMP), HACCP i ISO:9001."

Biljna apoteka Eliksir – iskustva 

Prenosimo Vam neka od iskustava naših zadovoljnih klijenata.

DIVLJA BOROVNICA

NARUČI DIVLJU BOROVNICU ELIKSIR NA KUĆNU ADRESU  >>>> OVDJE 

 

ELIKSIR ZA ŽELUDAC

NARUČI ELIKSIR ZA ŽELUDAC NA KUĆNU ADRESU  >>>> OVDJE 

 

ELIKSIR - KREMA ZA BORE

NARUČI ELIKSIR KREMU ZA BORE NA KUĆNU ADRESU  >>>> OVDJE 

 

BILJNA APOTEKA ELIKSIR 

Eliksir Phytopharm d.o.o. je firma registrovana 2017. god. u Tuzli kao rezultat dugogodišnjeg izučavanja bilja, stručnog usavršavanja u svijetu farmacije i fitofarmacije mr.ph. Tarik Đozić.

U početku je primarna djelatnost firme bila proizvodnja i veleprodaja dodataka prehrani i kozmetike s posebnom namjenom iz sopstvene proizvodnje ali se to ubrzo proširilo na otvaranje i sopstvenih biljnih apoteka a prve dvije otvorene su u Tuzli i Živinicama kao mjestima koja su bila najbliža sjedištu.

Danas, Eliksir proizvodi predstavljaju ono najbolje što nam priroda daje. U proizvodnji biljnih proizvoda koriste se domaće biljke uzgojene u nezagađenim predjelima Bosne i Hercegovine.

U sklopu platforme Farmer.ba predstavili su preko 30 proizvoda, koji su dostupni na bilo koju adresu u BiH u roku od 24/48h.

Vaš www.farmer.ba

Facebook komentari

AKO IMAŠ DOMAĆI PROIZVOD

OBJAVI OGLAS!