Hidrolat ruže (Cvjetna vodica)


12,00 KM

  •   29 - 05 - 2021
  •   6583

Na stanju: 12


Masa po komadu: 0.1 Litra

Opis


Hidrolat ruže ( Cvijetna vodica) dobiven je parnom destilacijom svježih latica ruže. Posebnom metodom ekstrakcije nastaje cvjetna vodica iznimno bogata prirodnim i aktivnim sastojcima, koji ujedinjeni čine intenzivnu, prirodnu i njegujuću formulu. Gotovo 2.000 svježih latica ruže potrebno je kako bi se dobila jedna bočica organske cvijetne vodice  ruže.

Ruža - hidrolat

Ovaj 100 % prirodni tonik-losion koristi se za još bolje uklanjanje šminke i toniranje kože lica prije nanošenja hidratantne kreme. Svježeg je i nježnog mirisa, intenzivno hidratizira i obnavlja kožu.

Prilagođen je svim tipovima kože. Ova cvijetna vodica (hidrolat) također se preporučuje za borbu protiv znakova starenja kože zahvaljujući svojim tonizirajućim i revitalizirajućim svojstvima.

Organski proizvodi

Organska cvijetna vodica ruže idealna je za osobe koje traže 100 % prirodan i učinkovit tonik, te za one koji žele svjež i nježan 100 % prirodan miris proizvoda za njegu (bez parfema) za  sve tipove kože.
Način primjene: Hidrolat uz pomoć prskalice nanijeti na komadić vate i očistiti lice ili ga direktno naprskati na kožu.

Ovdje imate pojašnjeno - Kako naručiti proizvode Bio Halilović

Naši proizvodi su u sistemu kontrolisane proizvodnje što dokazuemo ECEOCERT, certifikatom za Evropsko tržište i certifikatom za USA NOP , USDA Organic.

Bio Halilović

 

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Bio - Halilović d.o.o


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog