Kecelja - Queen of Garden


  •   01 - 12 - 2019
  •   1917

Opis


Kecelja - QUEEN OF GARDEN


Provodeći slobodno vrijeme opuštajući se uz uređenje cvjetanjaka i travnjaka veliki broj žena koriste staru odjeću, koju poslije zavrašenog rada nisu u mogućnosti iskoristiti. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, uočili smo nedostatak adekvatne, unikatne i inovativne opreme za rad u vrtu namijenjene isključivo ženama.

Istraživanjem tržišta došli smo na ideju da kreiramo radna odijela za žene uz kreativan i jedinstven dizajn na području Bosne i Hercegovine i EU.

Linija visokokvalitetne odjeće „Queen of Garden“ namijenjena je za rad u vrtu i bašti, izrađena prema najnovijim europskim standardima od viskokotehnoloških i inovativnih materijala, koji pružaju maksimalnu udobnost i zaštitu pri radu. Jedinstvenog su dizajna i izuzetnog kvaliteta kojeg čine cvijetni dezeni inspirisani modernim notama koje bi svaka žena poželjela imati u svom domu ili vikendici.

Unikatnost i inovatinost ovog brenda ne ogleda se samo u dizajnu njegove odjeće za rad u vrtu, nego u osjećaju koji će svaku ženu učiti kraljicom njenog cvijetnog carstva.

Kecelja - Queen of garden  dostupne boje: žuta, bordo i svijetlo plava (prilikom narudžbe navesti koju boju kecelje želite)

 

Napomena: Za sve narudžbe preko 50KM iz naše web radnje, dostava je besplatna na bilo koju adresu u BiH.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti !!

Za sva ostala pitanja, svakako vam stojimo na raspolaganju!

Empress d.o.o

Facebook komentari


Empress d.o.o


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog