Masažna krema protiv bolova


15,00 KM

  •   07 - 02 - 2024
  •   122

Na stanju: 20


Masa po komadu: 0.1 Litra

Opis


OleaTherapy masažna krema protiv bolova je visoko efikasan proizvod koji pruža olakšanje kod bolova u mišićima, tetivama, ligamentima, zglobovima i kostima.

Šta je OleaTherapy masažna krema protiv bolova

Ova posebno formulirana krema je vaš pouzdani saveznik u suočavanju s raznim stanjima povezanim s ozljedama ili upalama.

OleaTherapy masažna krema protiv bolova prednosti

Olakšanje od bolova: Krema je osmišljena kako bi pružila brzo olakšanje kod različitih vrsta bolova, uključujući bolove u mišićima, tetivama, ligamentima, zglobovima i kostima. Bilo da su uzrokovani prenaprezanjem, ozljedama ili kroničnim stanjima, OleaTherapy masažna krema može smanjiti nelagodu i bol.
Pomoć kod ozljeda: Krema može pomoći kod stanja uzrokovanih ozljedama kao što su uganuća, iščašenja ili upale. Njena formulacija cilja na umirivanje upalnih procesa i poticanje procesa oporavka.

Oslobađanje od bolova u leđima i vratu: Osobe koje pate od bolova u donjem dijelu leđa ili vratnom dijelu kičme mogu pronaći olakšanje koristeći OleaTherapy masažnu kremu. Nježno umasiravanje kreme u bolna područja može opustiti mišiće i smanjiti nelagodu.
Pomoć kod hroničnih upala zglobova: Za osobe koje se suočavaju s hroničnim upalama zglobova, poput osteoartritisa, OleaTherapy krema može pružiti podršku u smirivanju upala i poboljšanju pokretljivosti zglobova.

Kako koristiti OleaTherapy masažnu kremu

Nanesite OleaTherapy masažnu kremu više puta u toku dana na bolno područje i lagano masirajte. Nježno masiranje prilikom primjene pomaže u ubrzanju prodiranja kreme kroz slojeve kože, što omogućuje bržu i učinkovitiju apsorpciju aktivnih sastojaka.

Potpuno prirodan proizvod!

OleaTherapy masažna krema je potpuno prirodan proizvod, bez štetnih kemikalija i aditiva. Njena formulacija je pažljivo osmišljena kako bi pružila najbolje moguće rezultate, koristeći snagu prirodnih sastojaka.

Ovaj učinkoviti proizvod dolazi u pakiranju od 100 ml, koje će vam omogućiti redovitu upotrebu i pružiti olakšanje kad god vam zatreba.

Uz OleaTherapy masažnu kremu, možete se osjećati sigurno u svom izboru za olakšanje bolova u mišićima, zglobovima i ostalim dijelovima tijela. Njena prirodna formula pruža snažnu podršku vašem tijelu, pomažući vam da se brže oporavite od ozljeda ili smanjite nelagodu uzrokovanu upalama.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti MASAŽNU KREMU!!

Facebook komentari


OleaPharm doo - kozmetika sa posebnom namjenom


  • Proleterskih brigada 60, 75213 Lipnica

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog