Krema za vene 100 ml - Olea Ven


15,00 KM

  •   07 - 02 - 2024
  •   331

Na stanju: 20


Masa po komadu: 0.1 Litra

Opis


OleaVen krema za vene je inovativni proizvod koji pruža blagotvorno olakšanje kod oteklina, bolova i osjećaja težine u nogama. Ova specijalno formulirana krema ima brojne prednosti za vaše noge i kožu, te će vam pomoći u prevladavanju svakodnevnih problema s kojima se suočavaju mnogi.

OleaVen krema za vene

Koje su prednosti OleaVen kreme za vene

Stimulacija cirkulacije: Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, OleaVen krema potiče bolju cirkulaciju u nogama. To može biti posebno korisno za ljude koji imaju problema s lošom cirkulacijom, što može uzrokovati oticanje i nelagodu u nogama.

Protuupalno djelovanje: Krema ima protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smirivanju upalnih procesa u nogama. To može biti posebno korisno za osobe koje pate od upalnih stanja ili problema s venama.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti KREMU ZA VENU !!

Smanjenje vidljivosti izbočenih i vidljivih vena: OleaVen krema može pomoći smanjiti vidljivost proširenih vena i izbočina na koži nogu. Redovitom upotrebom, koža može postati glađa i ravnomjernija.
Poboljšanje izgleda kože: Zahvaljujući svojoj hidratantnoj formuli, krema pomaže poboljšati izgled kože na nogama. Vaše noge će izgledati njegovano i zdravo.

Obnova oštećenih žilica: OleaVen krema pomaže u obnavljanju oštećenih i popucalih žilica, što može smanjiti vidljivost kapilara i sitnih krvnih žila na koži.
Smanjenje pojave grčeva u mišićima: Krema sadrži sastojke koji mogu umanjiti pojavu grčeva u mišićima nogu, što je često prisutan problem kod umornih i napetih nogu.

Umiruje svrbež i nadraženost kože: Osobe koje imaju svrbež i osjetljivost kože mogu pronaći olakšanje korištenjem OleaVen kreme, jer će umiriti i hidratizirati kožu.

Kako koristiti kremu za venu

Nanesite OleaVen kremu za vene više puta tijekom dana na bolno područje nogu i lagano masirajte. Masažu možete izvoditi i u sjedećem položaju, podižući noge na jastuk kako biste poboljšali protok krvi. Preporučuje se započeti s masažom od stopala, pa se polako krećite prema bedrima.

OleaVen krema za vene dolazi u pakiranju od 100 ml, što je dovoljno za redovitu primjenu i dugotrajno olakšanje za vaše noge.

OleaVen krema je vaša idealna svakodnevna potpora za umorne noge. Njena jedinstvena formulacija pruža sveobuhvatno olakšanje od problema s cirkulacijom, bolovima i oteklinama te će vaše noge izgledati i osjećati se bolje nego ikad prije.

Facebook komentari


OleaPharm doo - kozmetika sa posebnom namjenom


  • Proleterskih brigada 60, 75213 Lipnica

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog