Matična mliječ, 20grama


  •   13 - 12 - 2018
  •   14342

Na stanju: 9


Masa po komadu: 0.02 KG

Opis


 

Matična mliječ je super hrana koja je izuzetno bogata hranjivim tvarima; sadrži proteine, šećer, visoku količinu vitamina. Također je jedan od najboljih prirodnih izvora vitamina B5, kao i aminokiselina, minerala (kalcij, željezo, bakar, magnezij, fosfor, kalij, silicij, sumpor, natrij…), esencijalnih masnih kiselina, ugljikohidrata, elemenata u tragovima i prirodnih antibakterijskih i antibiotskih komponenata.

Matična mliječ sadrži vitamine A, B, C, D, i E. Matična mliječ je jedini prirodni izvor koji sadrži acetilkolin u čistom obliku. Acetilkolin je neurotransmiter koji omogućuje prijenos impulsa između živčanih stanica u organizmu.

Od šećera, matična mliječ sadrži glukozu i fruktozu. Sastav matične mliječi promjenjiv je ovisno o godišnjem dobu, fiziološkom stanju pčela te uvjetima u kojima se čuva. 

Koliko mi treba matične mliječi?

U zavisnosti od namjene, da li se matična mliječ uzima preventivno ili zbog nekog oboljenja, različiti su i odgovori. Preporuka za korištenje mliječi je ista, bilo da se radi o nekom oboljenju ili matičnu mliječ uzimate radi preventive.

Bolesne osobe mogu početi sa uzimanjem u trajanju od 30-tak dana, ukoliko osjete poboljšanje svog zdravstvenog stanja trebaju nastaviti sa uzimanjem, s tim da nakon 30 dana dana uzimanja treba napraviti minimalno 15-tak dana pauze, prije ponovnog uzimanja, pa nastaviti opet 30 dana.

Bolesne osobe zaista mogu očekivati poboljšanje nakon kontinuiranog uzimanja u trajanju od 15 dana.

Što se tiče preventivnog djelovanja, nakon konzumiranja u trajanju od 30 dana (ili 15), treba napraviti pauzu u istom trajanju prije ponovnog uzimanja.

Cijena matične mliječi i dostava!

Cijena jedne bočice od 10 grama iznosi 50 KM – Dostava za Sarajevo – besplatno na kućnu adresu!

Za druge gradove u BiH – za narudžbe dvije bočice (20 grama) - Besplatna dostava!

Dostava matične mliječi je u specijaliziranom pakovanju namijenjenom upravo za ove svrhe.

Za sve narudžbe, dovoljno je da se javite na naš kontakt telefon 061 395 029 (Viber)

Više informacija o matičnoj mliječi.

 

Facebook komentari


Matična mliječ - kraljevska hrana!


  • 061 395 029

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog