Proizvodi za radnju: Elan proizvodi


Više o : Elan proizvodi

Elan proizvodi su mala firma koja se bavi proizvodnjom hladno cijeđenih ulja i biljnih proteina u Banjoj Luci.
Iza Elana stoji 22-godišnja studentica, Jovana Cvijanović, koja je osnivačica i pokretač ove ideje.

Dosadašnje povratne informacije i preko 300 prodatih artikala u posljednjih nekoliko mjeseci su nam pokazale koliko su ovakvi proizvodi zaista potrebni i traženi.

Šta su hladno cijeđena ulja?


Hladno cijeđena ulja su proizvodi koji nastaju na takav način da iz svakog sjemena izvlače ono najbolje. Svako ulje ima svoje posebnosti koje ga čine poželjnim za neko stanje i korisnim kod mnogih problema sa zdravljem, kožom i uopšte tijelom.

Većina hladno cijeđenih ulja sadrži esencijalne masne kiseline ( omega – 3 i omega – 6 ), koje organizam ne može sam da proizvede, već unosi putem ishrane.

Omega -3 masne kiseline su korisne za zdravlje mozga, očiju, srca, hronične upale, za trudnice i dojilje, zglobove i kosti, dok omega -6 masne kiseline djeluju protuupalno, pomažu kod problema sa kožom
( akne, psorijaza ), PMS-a,  menopauze.

Hladno cijeđena ulja sadrže mnoge vitamine i minerale, a razlog njihove posebnosti i kvaliteta je taj što prilikom procesa cijeđenja sve hranjive materije ostaju sadržane u ulju i sjemena iz kojih se dobijaju ulja ne gube kvalitet i karakteristike prilikom nastanka.

Ova ulja su jedan od najbitnijih sastojaka prirodne kozmetike i mogućnost kombinovanja u svrhu dobijanja željenog preparata za kožu, kosu i tijelo je beskonačno.
Odlična su za skidanje šminke, a dodatno će i da nahrane kožu.

Sve ovo postoji u Banjoj Luci, pravi se po narudžbi što znači da su ulja 100% svježa, ali i 100% od čistog sjemena.

Vaš ELAN

Elan proizvodi


  • Dositejeva 2, Trn, Banja Luka
  • elanproizvodi@gmail.com

Mapa