Proizvodi za radnju: Pčelarstvo Šabić - Bosanska Krupa


Više o : Pčelarstvo Šabić - Bosanska Krupa

 

O Pčelarstvu Šabić

„Iako smo se otuđili od prirode i dalje smo njen sastavni dio, jer priroda ima svoje zakonitosti i cikluse koji se odražavaju na nas.“ – Pčelarstvo Šabić

Pčelarstvo Šabić, koje čine gospođa Mine i gospodin Bekir Šabić je počelo sa radom 1994. godine kupovinom 3 pčelinje zajednice.

Postupnim rojenjem su došli do današnjeg broja od 80 pčelinjih zajednica/košnica. Uloženo je puno strpljenja, usputnog učenja i razumijevanja pčela i njihovog rada.

Protekle su 4 godine, kako finansijskog tako i radnog ulaganja, a tek sa petom godinom su počeli da se vide prvi mali rezultati. Sa znanjem i maštom, počeli su sa prozivodnjom proizvoda koji danas Pčelarstvo Šabić izdvajaju od drugih. Pored osnovnih proizvoda med, polen, propolis i matična mliječ, koji ne gube na svojoj popularnosti i prodajnom broju, posebno su se istakle medne mješavine koje podrazumijevaju mješavine meda sa različitim biljem, začinima te drugim pčelinjim proizvodima.

Danas Pčelarstvo Šabić pored mednih proizvoda, proizvodi i prirodnu kozmetiku.

Sve je počelo kao ideja da se pokaže ljekovitost i kvalitet prirodnih proizvoda, te prednosti prirode spram danas sve češće vještačke proizvodnje. Kreme, ulja, sapuni, šamponi samo su neki od proizvoda, koji su nastali spajanjem, meda, ljekovitog bilja i sastojaka kao što su kakao puter, shea puter, eterična ulja, palmino ulje, kokosovo ulje i sl.

Sva kozmetika sadrži sastojke vrhunske kvalitete, nabavljene od vrhunskih proizvođača i od svojih lično napravljenih pripravaka.

Proizvode prave ručno, bez bilo kakvih vještačkih dodataka, kao što su boje ili mirisi.

Ljubav prema prirodi, jednostavnosti i kvaliteti dovela ih je do probrane i pomno osmišljene linije prirodnih prozivoda.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti?

PČELARSTVO ŠABIĆ 
Drenova Glavica bb, Bosanska Krupa
Mine Šabić - +387 61 058 946
minesabic@gmail.com

Pčelarstvo Šabić - Bosanska Krupa


Mapa