Sapuni 90g - Pčelarstvo Šabić


6,00 KM

  •   26 - 03 - 2021
  •   1522

Na stanju: 30


Masa po komadu: 0.09 KG

Opis


Naši sapuni su nastali hladnim procesom izrade, spojem shea maslaca, kakao maslaca, meda i raznih biljnih ulja

Ulja (nevenovo, lavandino, kantarionovo, palmino, kokosovo, ricinusovo, rižino, kukuruzno, arganovo ulje) i  eteričnih ulja (čajevac, žalfija, bor, ljubičica, eukaliptus, palmarosa, sjemenke grožđa, naranđa, lavanda jasmin...).

Dakle naši sapuni su bez ikakvih životinjskih aditiva kao na primjer životinjskih ulja. Sapuni ne sadrže nikakve sintetičke mirise, već posjeduju miris od eteričnih ulja ili prirodnih ulja. Ulja sama po sebi imaju veliki aromaterapijski efekat, koji služi za opuštanje uma i tijela.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti

Prirodna i eterična ulja koja koristimo imaju anti-gljivična i antibakterijska svojstva, koja ih čine dobrim za čišćenje tijela, a također su korisna za one koji imaju kožne infekcije. Industrijski sapuni koriste sintetičke boje, naši sapuni i njihova boja dolazi iz boje eteričnih ulja, domaćih ulja ili drugih sastojaka (npr.komadića biljaka ili biljnih boja). Kakao puter je bogat vitaminom

E, koji je neophodan koži, a shea puter obnavlja kožu ostavljajući je vlažnom. Sa ovakvim sastojcima možete biti sigurni da će Vaša koža dobiti ono nabolje od sapuna. Naravno svakim pranjem ruku sapuni ih donekle isuše, ali domaći sapuni to čine minimalno.

Budući da sadrže samo prirodne sastojke, nema izgleda za razvoj bilo kakvih alergijskih reakcija ili drugih kožnih problema. (Osim ako ste alergični na neku od biljaka ili sastojaka iz domaćeg sapuna, što se naravno uvijek savjetuje da pročitate prije kupovine bilo kojeg proizvoda).

PČELARSTVO ŠABIĆ 

Facebook komentari


Pčelarstvo Šabić - Bosanska Krupa


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog