Prirodni čistač za uši (svijeće za uši)


10,00 KM

  •   26 - 10 - 2021
  •   11186

Na stanju: 16


Masa po komadu: 0.01 KG

Opis


Svijeće za uši su 100% prirodni proizvod koji se stoljećima koristi u svim kulturama. Proizvodi se isključivo ručno od djevičanskog pčelinjeg voska, sirovog pamuka i eteričnog ulja lavande, što garantira izvrsnu kvalitetu.

>>> Jedno pakovanje sadrži 2 svijeće za uši - cijena 10 KM >>>

Svijeće za uši su bezbjedan, jednostavan i efikasan sistem održavanja higijene ušiju kod kuće, te je ova metoda čišćenja ušiju jedna od najstarijih i najraširenijih metoda na svijetu.

Imamo u ponudi i pakovanje od 10 svijeća 50,00 KM sa uključenom dostavom na adresu! Svijeće se dostavljaju u rinfuzi u pakovanju od 10 komada. Za više informacija javite se na Viber 061 395 029

DOSTAVA NA BILO KOJU ADRESU U ROKU OD 24/48h. BIH PROIZVOD !!

>>> Proizvodi se isključivo ručno od djevičanskog pčelinjeg voska, sirovog pamuka i eteričnog ulja lavande što garantira izvrsnu kvalitetu.

Osim toga, svijeće za uši se koriste kod tegoba povezanih sa uhom, grlom i nosom. Djeluje i terapeutski, te su mnoga iskustva pokazala pozitivno djelovanje kod problema uha, grla i nosa, pa se koristi kao prirodna pomoć kod začepljenja uha, zujanja uha, upale uha, upale sinusa, glavobolje, vrtoglavice i rinitisa.

Svijeće se ne smiju koristiti u slijedećim slučajevima: u slučaju oštećenja bubnjića, ugrađenih aparata uha i grla, u slučaju nedavne operacije uha, te u slučaju alergije na pčelinji vosak.


Svijeće za uši koristite na sljedeći način:
1. Provučete 2-3 cm tanji dio svijeće kroz zaštitni podložak. Zatim zapalite širi dio svijeće.

2. Naslonite glavu na sto, lagano stavite uži dio svijeće u uho tako da savršeno nalegne, pridržavajući je u uspravnom položaju (svijeća je dobro namještena ukoliko se između svijeće i uha na pojavljuje dim).

3. Kada svijeća sagori 2-3 cm do zaštitnog podloška, prekinete tretman i ugasite svijeću u već pripremljenoj čaši vode. Ponovite postupak na drugom uhu.

4. Slijedeća 24 sata čuvati uho suho koristeći po potrebi vatu, a naročito prilikom kupanja ili izlaska van po hladnom i vjetrovitom vremenu.

Za održavanje higijene ušiju svijeće možete koristiti 2 – 3 puta mjesečno.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti BEE JAPA proizvode!!

BeeJapa

Facebook komentari


BeeJapa


  • Vrbanja
  • 061/395 029 Viber

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog