Prirodni čistač za uši (svijeće za uši)


10,00 KM

  •   26 - 10 - 2021
  •   8020

Na stanju: 19


Masa po komadu: 0.01 KG

Opis


Svijeće za uši su 100% prirodni proizvod koji se stoljećima koristi u svim kulturama. Proizvodi se isključivo ručno od djevičanskog pčelinjeg voska, sirovog pamuka i eteričnog ulja lavande, što garantira izvrsnu kvalitetu.

Svijeće za uši su bezbjedan, jednostavan i efikasan sistem održavanja higijene ušiju kod kuće, te je ova metoda čišćenja ušiju jedna od najstarijih i najraširenijih metoda na svijetu.

Jedno pakovanje sadrži 2 svijeće za uši - cijena 10 KM

Osim toga, svijeće za uši se koriste kod tegoba povezanih sa uhom, grlom i nosom. Djeluje i terapeutski, te su mnoga iskustva pokazala pozitivno djelovanje kod problema uha, grla i nosa, pa se koristi kao prirodna pomoć kod začepljenja uha, zujanja uha, upale uha, upale sinusa, glavobolje, vrtoglavice i rinitisa.

Svijeće se ne smiju koristiti u slijedećim slučajevima: u slučaju oštećenja bubnjića, ugrađenih aparata uha i grla, u slučaju nedavne operacije uha, te u slučaju alergije na pčelinji vosak.


Svijeće za uši koristite na sljedeći način:
1. Provučete 2-3 cm tanji dio svijeće kroz zaštitni podložak. Zatim zapalite širi dio svijeće.

2. Naslonite glavu na sto, lagano stavite uži dio svijeće u uho tako da savršeno nalegne, pridržavajući je u uspravnom položaju (svijeća je dobro namještena ukoliko se između svijeće i uha na pojavljuje dim).

3. Kada svijeća sagori 2-3 cm do zaštitnog podloška, prekinete tretman i ugasite svijeću u već pripremljenoj čaši vode. Ponovite postupak na drugom uhu.

4. Slijedeća 24 sata čuvati uho suho koristeći po potrebi vatu, a naročito prilikom kupanja ili izlaska van po hladnom i vjetrovitom vremenu.

Za održavanje higijene ušiju svijeće možete koristiti 2 – 3 puta mjesečno.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti BEE JAPA proizvode!!

Vaš BeeJapa

Facebook komentari


BeeJapa


  • Vrbanja
  • 061/250-502

Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog