Zlato i med, 250g Tim-Med


50,00 KM

  •   16 - 03 - 2021
  •   1726

Na stanju: 10


Masa po komadu: 0.25 KG

Opis


Zlato je prirodan hemijski element i ima mogućnost da ubrza ili katalizira hemijske reakcije. Istraživanje Univerziteta u Edinburgu otkrilo je da osobine metala pomažu da se izliječe ćelije raka bez ikakvih nus-pojava.

Ovim istraživanjem je utvrđeno da zlato u kombinaciji s lijekovima može da poveća njihov učinak i pozitivno se odrazi na terapiju. O zlatu su pisali mnogi naučnici i rađene su mnoge studije,ono je od davina izazivalo znatiželju, čak je i arapski alhemičar Dzabir u jedom od svojih dijela zapisao :
„Zlato je postojano i savršeno jer su naravi u njemu u savršenom suglasju. Obični metali su bolesni jer im naravi nisu uravnotežene.“ 
Tradicionalna medicina: zlato za životnu energiju i kao izvor mladosti.

U skoro svim kulturama simbolizirao je snagu sunca i vitalnost. Egipćani su bili uvjereni da zlato iscjeljuje um i tijelo. U tradicionalnoj kineskoj medicini lijekovi sa zlatom jačaju organizam i daju više životne energije. U srednjem vijeku, dragocjeni metal postao je sredstvo protiv starenja. Arapski ljekari reklamirali su ga kao izvor mladosti za više mladolikosti.
Zlato utiče na imuni sistem!
U malim količinama reguliše imuni sistem. Soli zlata u određenim imunološkim ćelijama (makrofagi) mogu spriječiti puštanje proteina koji potiču upalu. Istorija zlata kao lijeka ima budućnost.

Pakovanje od cca  250g - 50 KM

Ovdje imate pojašnjeno "Kako naručiti proizvode Tim-Med" 

Vaš Tim-Med

Prezentacija i podrška domaćim proizvođačima u sklopu projekta "BiH Korpa zlata" MKF LIDER i Farmer.ba

Facebook komentari


Ostali proizvodi


TIM-MED


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog