Organic Ba


Na upit

  •   15 - 09 - 2017
  •   7821

Opis


 

Organska poljoprivreda je sve više zastupljena kako u svijetu tako i na našim prostorima i ono što je najbitnije, stavlja u prvi plan zdravlje ljudi i poštuje ravnotežu izbegavajući zagađivanje okoline.

Na lokalitetu Nišića, Čevljanovića, Gajeva, na 1100 metara nadmorske visine Organic.ba se bavi  proizvodnjom organskog povrća.

Njihov primarni cilj je uzgoj u okolini koja nema zagađivača, tako da farmu okružuje gusta borova šuma koja je bogata ljekovitim biljem, a udaljena je od magistralnog puta 8 kilometara.

Povrće se uzgaja u plastenicima površine 1.600 m2 i na vanjskoj proizvodnji od 12.000 m2, a biljke opskrblju vlastitom izvorskom vodom.

Pod stalnim su nadzorom Organske kontrole (OK) - koja vrši certificiranje organskih proizvoda, namijenjenih za prodaju na tržištima zemalja članica EU.

Organic.ba proizvode povrće po strogim standardima, što podrazumijeva da povrće nije tretirano pesticidima i hemijskim sredstvima, nego isključivo stajskim đubrivom i koprivom.

Kako su nam rekli iz Organic ba – „Naša misija je uzgoj i proizvodnja svježeg, organskog povrća i ostalih zdravih namirnica, te ponuda istih na našim lokacijama i dostavom do Vašeg doma!“

Za sva ostala pitanja, direktne narudžbe, slobodno se javite na 062 603 111.

Vaš Organic.ba

Facebook komentari


Ostali proizvodi


Organic ba


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog