Mix organskog brašna (heljda, pir, raž)


11,00 KM

  •   24 - 02 - 2020
  •   2492

Opis


 

Brašno dobiveno od žitarica iz certificiranog organskog uzgoja! 

U sklopu naše ponude pripremili smo Vam brašno mix (heljda+raž+pir) - 2250 grama, po cijeni od 11 KM.

Poljoprivredna zadruga Aroma Organica osnovana je početkom 2015. godine s namjerom pokretanja organske poljoprivredne proizvodnje medicinskog i aromatičnog bilja, te starih sorti žitarica u Livanjskom polju kao način povezivanja i dostizanja ekonomske i okolišne održivosti u širem području Livanjskog polja, HBŽ/Kanton 10.

Zadruga broj 10 članova i za sad svoje aktivnosti provodi na području općine Livno s planom proširenja vlastite poljoprovredne proizvodnje na susjedne općine, ali i primarne proizvode kooperanata iz ovog područja.

Jedan od pokretačkih ciljeva za osnivanje Zadruge je i promocija očuvanja okoliša kroz pokretanje okolišno održive poljoprivredne proizvodnje okrenute ka poboljšanju standarda lokalnog stanovništva.

* Narudžbom naših proizvoda u vrijednosti preko 50 KM - Dostava je besplatna, dok za manje narudžbe kupac snosi troškove dostave.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem našeg kontakt telefona ili na email: aroma.organica.livno@gmail.com

Vaša Aroma Organica - Livno

 

 

 

 

 

Facebook komentari


Poljoprivredna zadruga Aroma Organica


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog