Chemisol HA 1L – protiv divljih svinja


36,70 KM

  •   09 - 06 - 2024
  •   127

Na stanju: 10


Masa po komadu: 1 Litra

Opis


Chemisol sredstvo za odbijanje za divlje svinje je sredstvo koje svojim karakterističnim neugodnim mirisom odbija divlje svinje od branjenih površina (usjeva, oranica, voćnjaka, šuma itd.).

Namijenjen je za odbijanje divljih svinja u poljoprivredi, šumarstvu, lovstvu, voćarstvu i sličnim djelatnostima.

Proizvod na tržište dolazi u obliku tekućine spremne za upotrebu.

NAPOMENA: ovo sredstvo za odbijanje ne ubija niti šteti divljim svinjama, već ih svojim mirisom tjera sa branjenog područja.

NAČIN PRIMJENE: Oko površine koja se štiti na udaljenosti 4-6 m od usjeva treba postaviti štapove/kolčiće visine do 0,5 m na razmak od 7-10 m. Na štapove postaviti pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom.

Drugi način pripreme materijala za sredstvo za odbijanje je sljedeći: štapove/kolčiće postaviti nešto rjeđe, na svakih 20-ak metara, te ih povezati špagom. Špaga treba biti na visini od 0,5 m. Pamučne krpice, spužvaste materijale, vunu ili male bočice ispunjene vatom pričvrstiti na špagu, u razmaku od 7-10 m.

Chemisol sredstva za odbijanje za divlje svinje nakapati na pripremljene materijale na štapovima ili špagi, a postupak ponoviti svakih 7-10 dana ovisno o vremenskim uvjetima. Sredstvo za odbijanje je dovoljno primijeniti samo na rubnom području branjene površine.

Sredstvo za odbijanje ne izlijevati po zemlji!

Potrošnja sredstva za odbijanje je otprilike 1 L na 200 dužnih metara.

☎️ Za više informacija nam pišite ili nas pozovite na 061 221 470

Facebook komentari


Behar d.o.o - Sarajevo


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog