Dehidrirani / sušeni limun, 50g


6,90 KM

  •   07 - 02 - 2023
  •   166

Na stanju: 20


Masa po komadu: 0.05 KG

Opis


Dehidrirani limun traje duže od svježeg limuna, bilo da se koristi u privatne svrhe ili u baru. Kao i kod ostalog svježeg voća koje se koristi u baru kao dekoracija i dodatak pićima, i limun, ukoliko se ne iskoristi, nakon dan, dva izgubi svoja aromatična svojstva, te ga se može baciti.
 
Dehidrirani limun idealan je za korištenje u baru zbog optimalnog korištenja cijelog ploda, kao i smanjene količine potrebnog voća.
 
Svi Dcrisp dehidrati dehidriraju se u profesionalnim dehidratorima u određenim uvjetima kako bi osigurali savršen finalni produkt – svaki put. K tomu, kada gost u piću dobije svježi citrus kao dekoraciju, često ga zna istisnuti u piće, što baca sam okus pića u disbalans. Dcrisp dehidrirano voće sadržava visoku koncentraciju mirisa i okusa, što znači da se voće automatski manje količinski koristi.
 
Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!
Dcrisp dehidrirani limun savršena je dekoracija za koktele, tople napitke poput čaja i punča, bezalkoholna pića, pa čak i običnu vodu, deserte, jela s mesom, te kao dodatak marinadama. Vašim pićima daje citrusni miris, a lijepo se nadopunjuje s mediteranskim začinskim biljem, borovicom, cimetom, mentom, đumbirom i ostalim začinima.
 
 
LImun korištenje i primjena
• začin za marinade, salate, dodatak čaju, ribljim i mesnim jelima
UGOSTITELJSTVO:
• sastojak i dekoracija alkoholnim i bezalkoholnim pićima, limunadama, toplim napitcima poput čaja i punča, pa čak i običnoj vodi 
• lijepo se nadopunjuje s mediteranskim začinskim biljem, borovicom, cimetom, mentom, đumbirom i ostalim začinima
 
 

Facebook komentari


Dcrisp - sušeno voće i povrće


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog