Noćna krema +35


30,00 KM

  •   14 - 01 - 2019
  •   1215

Opis


 

Krema sadrži hijaluronsku kiselinu, 100%-tno arganovo ulje, čajevac, noćurak, aloe veru i eterično ulje smilja. Hijaluronska kiselina je čuveni sastojak koji briše bore i hidratizira kožu. Sastavni je dio većine organa, najviše je ima u koži a potom u vezivnom tkivu.

Ključna je molekula u procesu starenja kože. U kozmetičkom smislu HA potiče proizvodnju kolagena, zaslužna je za elastičnost i hidratizaciju kože jer veže za sebe i 1000 puta veću količinu vode.Hrani stanice kože i sudjeluje u njihovom rastu te izuzetno dobro hidratizira kožu. U mladosti hijaluronske kiseline u organizmu ima puno ali s godinama drasticno pada.

Uzroci su starenje, pušenje, loša prehrana, stres...Koža gubi elastičnost, dolazi do obješene dehidrirane kože i bora koje nisu samo odraz ozbiljnih godina. Mnoge mlade osobe već imaju poprilično bora, zato treba poraditi na pravilnoj njezi i očuvanju razine HA u organizmu.

Arganovo ulje-zlatni nektar ljepote

Arganovo ulje je jedno od najmoćnijih anti-age ulja na svijetu,zahvaljujući svom bogatom sastavu hranjivih nutrijenata. Sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, sterole, vitamin E, minerale i karotenoide.Tokoferoli poznatiji kao vitamin E, najvrijedniji su sastojak arganova ulja. Nezamjenjiv je u borbi protiv ožiljaka, ekcema i suhog vlasišta. Karoten je drugi važan sastojak koji štiti kožu od UV zračenja. Arganovo ulje ima visok udio skvalena, prirodnih spojeva koji štite od raka kože i pomažu smiriti iritiranu kožu. Mogu ga koristiti trudnice i mala djeca.

Čajevac je poznat u borbi protiv akni i ma protuupalno svojstvo.

Ulje noćurka je glavni saveznik u borbi protiv kroničnih upalnih bolesti i kožnih tegoba poput psorijaze, ekcema i neurodermatitisa. Odlično njeguje suhu i zrelu kožu te usporava proces starenja.

Aloe vera je jedna od najljekovitijih biljaka na svijetu. Koristi se u dosta svrha, jedna od njih je borba protiv bora.

Kozmetička industrija je najveći korisnik skupocjenog ulja smilja. Značajno utječe na proizvodnju kolagena. Smatra se najjačim sredstvom u borbi protiv bora. U prirodnu noćnu kremu umješani su najbolji sastojci u borbi protiv bora a rezultati se vide nakon 2-3 tjedna.

 

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti direktno na Vašu kućnu adresu - KAKO NARUČITI !!

Vaša La Vie-Blidinje

Facebook komentari


La Vie Blidinje


Mapa


PROIZVODIŠ DOMAĆI PROIZVOD I ŽELIŠ GA PLASIRATI NA TRŽIŠTE BiH

OTVORI SVOJU ONLINE PRODAVNICU!

Novosti / Blog