Proizvodi za radnju: Ljekobilje - Hercegovina


Više o : Ljekobilje - Hercegovina

Sagu o ljekovitom bilju Hercegovine zvanično pričamo i njegujemo već više od dvadeset godina. Apsolutni smo začetnici poštovanja i uvažavanja majke prirode i svega onoga što nam ona tako spontano daje i nudi u našoj Hercegovini. U sudaru kontinentalne i mediteranske klime, sa više od 300 sunčanih dana godišnje, izrazito bazičnim zemljištem prepunim kalcijum-karbonatom i potpuno čistim ekološkim prostorom bez bilo kakvih industrijskih zagađivača, Hercegovina je postala rijedak dragulj u ovom dijelu Evrope i jedinstvena prirodna oaza ljekovitog i aromatičnog bilja i pčelinjih proizvoda.

Ljekobilje Hercegovina

Naša snaga i uspjeh nisu samo u našem znanju i vrijednoći, već i u njoj – zemlji Hercegovoj koja je po svim geografskim parametrima idealna za rod samoniklog ljekovitog bilja čija upotrebna vrijednost nadmašuje sve moguće granice. Što se tiče plodne zemlje i oranica, Hercegovina nam ne nudi puno mogućnosti, ali međ` svojim kamenom, sa preko 300 zvanično evidentiranih vrsta ljekovitog bilja nudi nam dragocjenu životnu snagu i energiju. Mi tu snagu čuvamo, pazimo, obnavljamo i našim djelovanjem već dvije decenije usmjeravamo ka čovjeku i njegovom zdravlju. Jer, naši krajnji ciljevi su zdrav čovjek i sačuvana priroda.

“Ljekobilje d.o.o. Ljubinje”

Pod zaštićenim brendom “Ljekobilje”, naše preduzeće “Ljbilje d.o.o. Ljubinje” proizvodi, otkupljuje i prerađuje ljekovito, aromatično i začinsko bilje. Višegodišnjim ulaganjem, prije svega u znanje i struku, uspjeli smo da u potpunosti zaokružimo jedinstven ciklus od proizvodnje sadnog materijala, plantažnog uzgoja sa preko 100 hektara sopstvenih i kooperantskih plantaža, otkupa samoniklog ljekovitog bilja pa sve do prefinjene prerade koja vodi do sertifikovane organske proizvodnje preko 250 visokokvalitetnih proizvoda.

Sjedište preduzeća se nalazi u Ljubinju, malom hercegovačkom gradiću poznatom po vrijednoći i dugovječnosti svojih ljudi. Tu se nalazi centralni proizvodni pogon u okviru kojeg se obavlja rasadnička i plantažna proizvodnja, destilacija, ekstrakcija kao i savremeno opremljena laboratorija za izradu kozmetičkih proizvoda. Pored Ljubinja, naša proizvodnja se obavlja i u Bileći gdje se nalazi pogon za preradu i pakovanje filter i klasičnih čajeva kao i mirisnih i ukrasnih vrećica i jastuka.

Ovdje imate pojašnjeno kako naručiti naše proizvode na adresu >>>> Kako naručiti LJEKOBILJE proizvode!!

Dostava 7,00 KM - za sve narudžbe preko 100,00 KM - DOSTAVA BESPLATNA!

Ljekobilje - Hercegovina

Ljekobilje - Hercegovina


  • Crnogorski put bb, Ljubinje
  • 061 395 029
  • ljekobilje@farmer.ba

Mapa